Μια συζήτηση για τις γυναίκες
| Comments ]


Εν όψει της παγκόσμιας μέρας της γυναίκας ο τομέας γυναικών και οι γυναίκες ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ διοργανώνουν συζήτηση την Παρασκευή, 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, συμμετέχοντας στην Πανευρωπαϊκή εβδομάδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το P.E.S. ( Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα), με θέμα την εξάλειψη των πολλαπλών διακρίσεων και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών.
Η εκδήλωση αρχίζει στις 12 το μεσημέρι και είναι αφιερωμένη στα 15 χρόνια από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη. Θα μιλήσουν, εκτός από τις γυναίκες Ευρωβουλευτές, η Αντιπρόεδρος του P.E.S. Women αλλά και η συγγραφέας του ιστολογίου, "Το ημερολόγιο μιας ξένης".

Όποια ή όποιος ιστολόγος θέλει μπορεί να καλύψει και να συμμετάσχει στη συζήτηση από κοντά. Εμείς έχουμε φροντίσει, ώστε να μπορέσει να έχει όλες τις διευκολύνσεις (wifi κ.τ.λ) αλλά και πρόσβαση στα μέλη του P.E.S women και P.E.S activist που θα είναι παρόντα, για συζήτηση και, γιατί όχι, και για διαδικτυακές συνεντέυξεις.

Αν πάλι λόγω δουλειάς δεν μπορείτε να είστε εκεί, η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά μέσα από την σελίδα του τομέα γυναικών, ενώ θα μπορέσετε να διατυπώνετε τις ερωτήσεις, που θέλετε να μεταφέρουμε στο πάνελ, μέσα από το chat της σελίδας ή μέσω twitter.