Ένα διάλειμμα που χρειαζόμουν
| Comments ]


Έρχονται στιγμές που ενώ θες να γράψεις πολλά, μπλοκάρεις και δεν μπορείς να φτιάξεις ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Πότε επειδή πραγματικά χρειάζεσαι διάλειμμα από το blogging, πότε γιατί σου έχει πέσει τόση δουλειά που σου απορροφά όλη σου την ενέργεια. Προσωπικά τις τελευταίες 20 μέρες μου έπεσαν και τα δυο μαζί. Μπόρεσα, μόνο, να ανεβάσω μερικά μικρά ποστάκια στο thoughts. Είπα, λοιπόν, να μην αφήσω αναξιοποίητες αυτές τις μη παραγωγικές (για το πρόχειρο τετράδιο) μέρες.

Καταρχήν, όπως βλέπετε άλλαξε το template του blog. Καλό και άγιο το προηγούμενο αλλά μου είχε βγάλει τόσα πολλά bugs, που το να προσθέσεις κάτι σε αυτό ήταν μια συνεχόμενη σπαζοκεφαλιά. Το πήρα απόφαση, λοιπόν, και ακολούθησα το δρόμο του... μινιμαλισμού. Μαζί με την αλλαγή αυτή ήρθε και η αλλαγή στα σχόλια. Πρόσθεσα το intense debate, φεύγοντας από το κλασσικό σχολιασμό του blogspot. Ιδιαίτερη δυσκολία δεν έχει εκτός και αν σας αρέσει να γράφετε ολόκληρα διηγήματα καθώς η συγκεκριμένη πλατφόρμα "απαγορεύει" τα πολύ μεγάλα σχόλια (είναι από τα χαρακτηριστικά που λάτρεψα, αυτό). Μια απο τις μεγάλες ευκολίες της είναι και η δυνατότητα να απαντάς σε σχόλια μέσα από το mail σου κάνοντας απλά reply. Ελπίζω να σας αρέσει.

Υ.Γ Από αύριο το "πρόχειρο τετράδιο" επανέρχεται στους κανονικούς του ρυθμούς και μην ξεχάσετε, την Τετάρτη κλείνουμε, όλοι, τις τηλεοράσεις μας!