Εβαλαν τον λύκο να φυλά τα πρόβατα;
| 3 αφορμές για διάλογο ]


Ο Αθανάσιος Μπούρας, βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, πριν από ενάμιση χρόνο είχε καταγγελθεί από την εκπομπή αποδείξεις του Ν. Ευαγγελάτου, επειδή υποσχόταν αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων, όπως πολύ σωστά μας θύμισε ο Lego.

O Αθανάσιος Μπούρας όχι μόνο δεν διώχτηκε, ποτέ από κάποιον εισαγγελέα αλλά μάλλον ανταμείφθηκε για τις... υπηρεσίες του από τον Πρωθυπουργό. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο βουλευτής πήρε την θέση, υφυπουργού Οικονομίας.

Επειδή, όμως, η ιλαροκωμωδία δεν τελειώνει εδώ, η αρμοδιότητα του κ. υφυπουργού είναι η Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης. Ποιος είναι ο ρόλος αυτής της Γραμματείας; Από το site του υπουργείου διαβάζουμε,

"Συμβάλει στο σχεδιασμό και παρακολουθεί την εφαρμογή των Αναπτυξιακών-Επενδυτικών Νόμων προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία επενδυτικές πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας.

Διασφαλίζει την υλοποίηση των στόχων του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Κ.Π.Σ.), του Ταμείου Συνοχής και των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών. Ελέγχει την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εισηγείται τη λήψη αναγκαίων μέτρων για την επιτάχυνση της περιφερειακής σύγκλισης και συνοχής. Εξασφαλίζει τη χρηστή διαχείριση και μέγιστη αξιοποίηση των εθνικών και κοινοτικών πόρων καθώς και την τήρηση των αρχών της νομιμότητας και κανονικότητας.

Υποστηρίζει τα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων, εισάγοντας μέτρα και θεσμούς που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των εθνικών πόρων."

Έβαλαν, δηλαδή τον λύκο να φυλά τα πρόβατα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση απέναντι του δεν θα έχει αυθαίρετες κατοικίες και οικοπεδάκια αλλά επιχειρήσεις και κοινοτικά προγράμματα. Η αναδιοργάνωση του κράτους συνεχίζεται...

Υ.Γ Δείτε το βίντεο των "Αποδείξεων" απο το blog, politikoblogies.

[ Photo by Flickr ]

3 αφορμές για διάλογο

Lego είπε... @ 12 Ιανουαρίου 2009 - 9:47 μ.μ.

Για να πω την αλήθεια, δεν ήξερα ποιος είναι ο εν λόγω...

Απλά μου έκανε εντύπωση η συνεχής αναφορά του στην εκπομπή του Τζιμάκου (ακούστε τα πρώτα λεπτά η και ολόκληρο από το παρακάτω)

http://downloads.city995.gr/Tzimis%20Panousis/2009.01.08%20DOYREIOS%20HXOS,%20TZIMHS%20PANOYSHS.mp3

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 12 Ιανουαρίου 2009 - 9:55 μ.μ.

@Lego
Μου έκανε εντύπωση το βιντεάκι που θυμήθηκες και είπα να διαβασω λίγο για το τι στο καλό θα κάνει στο Υπουργείο. Πάντως ο Μπαιρακτάρης ζει! :-)

珊珊李 είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:02 μ.μ.

成人網站,A片下載,日本AV,做愛,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇

Δημοσίευση σχολίου