Ενημερώστε!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάλυσης αυτή τη στιγμή... Ειλικρινά το προσπάθησα αλλά μου είναι αδύνατον. Αν δεν κατεβήκατε, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείτε να καταλάβετε πραγματικά τι γίνεται.

Μαρτυρίες από γνωστούς και φίλους περιγράφουν ένα απίστευτο πλήθος ανθρώπων όλων των ηλικιών να ξεσπούν την οργή τους. Πενηντάρηδες να γιουχάρουν, να βρίζουν και να πετούν πέτρες στα ΜΑΤ που χτυπούσαν αδιάκριτα πολίτες.

Πολλά από αυτά δεν πρόκειται, ούτε να τα δείτε, ούτε να τα ακούσετε στα Μ.Μ.Ε τα οποία θα αναλωθούν για μέρες για το αν ο μπάτσος πυροβόλησε στον αέρα ή εν ψυχρό τον πιτσιρικά.

Μπείτε στο διαδίκτυο, στα blogs, στο twitter, στο youtube. Ενημερωθείτε και ενημερώστε ανεβάζοντας όλα τα video και τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Μεταφέρετε αυτά που είδατε, εκφράστε την γνώμη σας, τις ανυσηχίες σας, την οργή σας. Αυτά που είδαμε και πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να αποσιωπηθούν...

2 αφορμές για διάλογο

gpapoul είπε... @ 7 Δεκεμβρίου 2008 - 9:42 μ.μ.

οδηγός μικρής μοτοσικλέτας προσπάθησε (σε ώρα ησυχίας-χωρίς κάποιου είδους επεισόδια) να ανέβει τη Σολομού (από Πατησίων) και ένας από τα δύο ΜΑΤ που ήταν στην αρχή του δρόμου του πέταξε αναμμένο δακρυγόνο, πάνω στη μοτοσικλέτα!!! βρίζοντας τον χυδαία (για μάνες κλπ)

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:38 μ.μ.

伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網

Δημοσίευση σχολίου