Τελικά ο μακάκας νίκησε...
| 3 αφορμές για διάλογο ]


Την φωτογραφία την βρήκα στην σελίδα του πρακτορείου Reuters. Ο πίθηκος, πίσω απο τα κάγκελα, ανήκει στο είδος του μακάκα και μαζί με άλλους επτακόσιους βρίσκεται στο πειραματικό κέντρο έρευνας για μακάκες που έχει στηθεί στην Κίνα.

Οι συγκεκριμένοι... κρατούμενοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προβληθούν σε κάποιο ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων των ελληνικών καναλιών σε σχέση με τους 7.000 κρατουμένους που διανύουν την τρίτη εβδομάδα απεργίας πείνας στις Ελληνικές φυλακές.

Τα Μ.Μ.Ε επιμένουν να αντιμετωπίζουν το θέμα με προκλητική αδιαφορία αν και νομίζω ότι υπάρχει, τελικά, εξήγηση. Ένα από τα πλέον παραδοσιακά τρίπτυχα της δημοσιογραφίας αναφέρει ότι ο αναγνώστης - τηλεθεατής ενδιαφέρεται για θέματα που κάνουν αναφορά στο στέμμα, το σπέρμα ή το αίμα. Τα δυο πρώτα εφέτος τα χορτάσαμε και οι κρατούμενοι αυτή την φορά αποφάσισαν να μην μας δώσουν το τρίτο.

Αν ανέβαιναν στις ταράτσες και έκαιγαν σεντόνια και συγκρατούμενους τους, τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά. Η αξιοπρεπή στάση τους, όμως, αφήνει στα ρεπορτάζ και τα παράθυρα χώρο για να φιλοξενούνται καθημερινά διάφοροι μακάκες. Πιθηκόμορφοι και μη...

Υ.Γ Το παραπάνω θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Για τα άλλα "πολιτικά" με την στενή έννοια αποφάσισα να μην ασχοληθώ όσο η τρέλα βασιλεύει. Αν πάντως θέλετε μια νηφάλια άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην εξεταστική δείτε το σχόλιο του Πάσχου Μανδραβέλη στην sidebar του blog.

3 αφορμές για διάλογο

fisherman είπε... @ 21 Νοεμβρίου 2008 - 2:31 μ.μ.

Γεια σου Παν...
Άμα δεν πεθάνει κανείς δυστυχώς δεν θα ακούσουμε τίποτε ...
Από την συνταγή σου λείπει το αίμα!
Αν δεν έχεις στη συνταγή άστο καλύτερα

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 21 Νοεμβρίου 2008 - 8:23 μ.μ.

@ fisherman
Όπως ακριβώς τα λες είναι! Βέβαια η π'ιεση των άλλων μέσων επέφερε καρπούς και κατάφεραν να κερδίσουν ορισμένα απο τα αιτήματα τους.

Ανώνυμος είπε... @ 8 Ιανουαρίου 2010 - 12:04 μ.μ.

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Δημοσίευση σχολίου