Μετάβολη, μετάβολη!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο φάνηκε να δείχνει ο Πρωθυπουργός μέσα σε λίγες, μόνο, μέρες. Όχι μόνο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων - αντίθετα με την συνέντευξη του στην Δ.Ε.Θ, αλλά σε πολλά θέματα άλλαξε γραμμή πλεύσης, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο αυστηρός και αποφασισμένος Πρωθυπουργός έλεγε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του αναφορικά με την κριτική που ασκούν ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας,

Δεν δέχομαι εκβιασμούς. Δεν δέχομαι απόπειρες, που στόχο έχουν να επιβάλουν πολιτικές ξένες προς την εντολή του Λαού. Δίλημμα δεν έχω κανένα. Όχι στο συνεχές πριόνισμα της Κυβέρνησης. Όχι στην υπονόμευση. Όποιος έχει άλλα σχέδια, ας με αμφισβητήσει στα ίσια. Ας ανατρέψει, ας ρίξει την Κυβέρνηση.

Ο διαλλακτικός και ενωτικός Πρωθυπουργός μίλησε ξανά εχθές από τις Βρυξέλλες για την κριτική που... δεν του ασκούν πια ορισμένα στελέχη της παράταξης του,

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πήραμε μια απόφαση όλοι μαζί. Τέλος στην εσωστρέφεια. Αυτό δεν σημαίνει φίμωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλάει κανένας, δεν θα σκέφτεται κανένας ή δεν θα εκφράζεται μία άποψη. Πρέπει να έχουμε - και πάντως ο ομιλών σίγουρα την έχει - αίσθηση του μέτρου.

Προσπαθώ να εξηγήσω την 180 μοιρών στροφή του Κώστα Καραμανλή μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι τελεί υπό σύγχυση Δοκιμάζει διάφορα μοντέλα διακυβέρνησης με στόχο τον, χαμένο, έλεγχο της κυβέρνησης και του κόμματος του. Μόνο που με τόσες... μεταβολές έχει αρχίσει να χάνει τον προσανατολισμό του.

[ Photo by Flickr ]

2 αφορμές για διάλογο

barel είπε... @ 19 Οκτωβρίου 2008 - 12:11 π.μ.

Δυστυχώς ο κ. Καραμανλής σύρεται απο τις δημοσκοπικές μετρήσεις. Με αυτές διαμορφώνει το κυβερνητικό του έργο(?) αλλά ακόμη και τον πολιτικό λόγο που εκφέρει όπως προαναφέρατε. Αφού είδε οτι το λεξιλόγιο του βαρύμαγκα όπως κάποτε με τους νταβατζήδες δε περνάει, το αλλάζει και γίνεται ο Καραμανλής της διπλανής πόρτας. Ας είναι καλά ο Λούλης. Ας γνωρίζουν οτι όλα αυτά τα τερτίπια απέχουν κατά πολύ απο την πραγματική πολιτική που επικαλούνται. Όλα στο τέλος θα κριθούν σε μια απλή ερώτηση. Ποια μεγάλα επιτεύγματα έκανε ο κ. Καραμανλής κατά την διακυβερνησή του? Η πολιτκή της μηδενικής ανοχής, του άπλετου φωτός, του μαχαιριού που θα φθάσει στο κόκαλο δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες για το ζητούμενο που είναι η ανάπτυξη της χώρας. Και σε αυτό δυστυχώς ο κ. Καραμνλής αποδεικνύεται ανεπαρκής.

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:36 μ.μ.

好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆

Δημοσίευση σχολίου