Μάλιστα κύριε Υπουργέ!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Ο Φρανκ Ζάππα είχε κάποτε πει ότι, η αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι παρά ο τομέας ψυχαγωγίας του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι όλα αυτά τα χρόνια παρά το τμήμα ψυχαγωγίας του Ρουσόπουλου.

Η έλλειψη πολιτικής σκέψης εξηγεί και το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει στην πραγματικότητα καμία πολιτική. Με την εξαίρεση των νεοφιλελεύθερων μιμητισμών του κ. Αλογοσκούφη που έμαθε ότι έξω πουλάνε τις κρατικές επιχειρήσεις και αποφάσισε να κάνει το ίδιο, ούτε ο πιο πιστός οπαδός της ΝΔ δεν μπορεί να πει ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για κρισιμότατα ζητήματα.

Είναι υπέρ κάποιας συμφωνίας με την Άγκυρα και τα Σκόπια και ποιας ακριβώς; Προωθεί πιστά την πολιτική της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού ή είναι υπέρ μιας κοινωνικής πολιτικής υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων, όπως διατείνεται;

Επί 4,5 χρόνια η κυβέρνηση Ρουσόπουλου κάνει στην πραγματικότητα δημόσιες σχέσεις, ποιότητας μετρίου δημοσιογράφου της TV. Κοιτάει τις δημοσκοπήσεις σαν να πρόκειται για μετρήσεις της AGB και απαντά ανάλογα. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία αίσθηση στρατηγικής και τακτικής, ενός σκοπού πάνω στον οποίο θα πρέπει να οικοδομηθούν πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες για να επιτευχθεί.

Αντίθετα, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων είχε μέχρι πρότινος αριστεύσει. Ο παλιός δημοσιογράφος μετέτρεψε, ιδίως τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, σε ένα γιγαντιαίο διαφθορείο συνειδήσεων, δημιουργώντας δεκάδες παπαγαλάκια έτοιμα να αναμασήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα και εξασφαλίζοντας τη σιωπή εκατοντάδων άλλων υποχρεωμένων, με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο.

Αμείλικτος και απειλητικός στις όποιες κριτικές φωνές, δεν αρνήθηκε ποτέ αιτήματα διορισμού, εννοείται με τα χρήματα των φορολογουμένων. Έχοντας σιγουρέψει την ομερτά από το μεγαλύτερο μέρος των τέως συναδέλφων του, δεν άργησε να βάλει το χέρι στο μέλι δημιουργώντας μια προσωπική περιουσία που δεν θα άντεχε ούτε στον πιο στοιχειώδη έλεγχο του "πόθεν έσχες".

2 αφορμές για διάλογο

diakritika είπε... @ 24 Οκτωβρίου 2008 - 9:52 π.μ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ.
Η ΦΥΓΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 6:56 μ.μ.

色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室

Δημοσίευση σχολίου