Αντέχει την αλήθεια η Νέα Δημοκρατία;
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Μιας και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος επιτέθηκε, προσωπικά, στον Γιώργο Παπανδρέου κατά την χθεσινή του απολογία στην Βουλή έχει αξία να θυμηθούμε τι έλεγε ο αρχηγός της Αξιωματική αντιπολίτευσης, μερικούς μήνες πριν, για την ανάγκη κάθαρσης της πολιτικής ζωής μέσα από το παρακάτω απόσπασμα.Απουσίες, αποχωρήσεις και χέρια σταυρωμένα...
Ένας φίλος παρακολούθησε την χθεσινή συζήτηση από τα θεωρία του κοινοβουλίου και μου μετέφερε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, πέρα από την προφανή απουσία του Πρωθυπουργού από την χθεσινή συζήτηση. Όταν ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του, ο Πέτρος Τατούλης αποχώρησε από την αίθουσα ενώ κατά την διάρκεια της τα χειροκροτήματα από την πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος ήταν χλιαρά.

Ορισμένοι, μάλιστα, βουλευτές δεν χειροκρότησαν ούτε στο παραμικρό σημείο της με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη - που αν θυμάστε από το χθεσινό μου ποστ ήταν ένας από τους... Αμερικάνους του κυρίου Ρουσόπουλου.

Για τις υπόλοιπες διαπιστώσεις από την χθεσινή συζήτηση μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που έγραψα στο σταχυολόγιο...

2 αφορμές για διάλογο

Ανώνυμος είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2008 - 9:16 μ.μ.

O Ρουσόπουλος σε ρόλο Τσοβόλα το '89, αλλά και αυτό αργά το θυμηθήκανε οι επικοινωνιολόγοι, βλέπεις ο "μεσαίος χώρος" θέλει θυσίες..

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 30 Οκτωβρίου 2008 - 11:37 μ.μ.

@ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ
Η διαφορά είναι οτι ο Τσοβόλας ποτέ δεν το είπε ο ίδιος αλλα οι δημοσιογράφοι. Επίσης οτι δεν πλούτισε απο την πολιτική, ακόμα και τώρα δικηγορεί για τα προς το ζείν.

Ο Ρουσόπουλος πάντως, για μεσαίο χώρο ξεκίνησε αλλα...

Δημοσίευση σχολίου