Πόσες περιβαλλοντικές σφαλιάρες θα αντέξουμε;
| 3 αφορμές για διάλογο ]


Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για τον, ακόμα ένα, αποκλεισμό μας από το Κιότο. Ούτε για το γεγονός ότι παρακαλάμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας δώσει μεγαλύτερη προθεσμία για να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ανικανότητα στο μεγαλείο της!

Ο μόνος τρόπος για να καταλαγιάσει ο διεθνής σάλος που ξέσπασε από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να συνεργάζεται με την Πολωνία για να μποϋκοτάρουν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών, είναι η επίσημη διάψευση από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και η συνεπής στάση της Ελλάδας σε όλα τα επόμενα κρίσιμα Συμβούλια Υπουργών.


Μετά τον τρίμηνο αποκλεισμό ξαναφάγαμε κλωτσιά από το Κιότο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης - πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής της Βουλής για το περιβάλλον - αφιερώνει στο Eco News του Σκαι. [...] Να σχολιάσω; Άσε καλύτερα… και τι να σχολιάσω δηλαδή; τα ασχολίαστα;
Περισσότερα στο blog της Magica >>>

Αυτό που μπορεί να κάνει επαρκώς η Αλβανία και η Ζάμπια (η πρώτη και η τελευταία χώρα της λίστας του ΟΗΕ με τις χώρες που συμμετέχουν) δεν μπορεί να το κάνει η Ελλάδα, μια χώρα που οργάνωσε με επιτυχία Ολυμπιακούς Αγώνες και η οποία ανήκει στην …Ευρωζώνη!
Η συνέχεια στo blog του Πάνου >>>

Στο επερχόμενο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας όπου θα συζητηθεί το προτεινόμενο "πακέτο για την ενέργεια" ο κύριος Φώλιας θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει αν τελικά θα στηρίξει όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη την προώθηση των ΑΠΕ και θα δεσμευτεί για την επίτευξη συγκεκριμένων ποσοτικών στοχων.

Από την πλευρά μου μόνο ένα αίσθημα αγανάκτησης. Τα σχόλια δικά σας...

[ Photo by Flickr ]

3 αφορμές για διάλογο

gpapoul είπε... @ 10 Οκτωβρίου 2008 - 11:15 π.μ.

Δεν θα έχει κανένα νόημα η παράταση προθεσμιών για συμμόρφωση της Ελλάδας, ούτε κανένα ακόμα χάϊδεμα. Καμπάνα στο κεφάλι μας χρειάζεται που να την πληρώσουμε όλοι. Και οι κακοί-διαχειριστές-πολιτικοί να γίνουν ρόμπα και εμάς να μας τσούξει καλά η τσέπη μας- γιατί μόνο αυτό ενδιαφέρει τους "πολλούς"- μήπως και συμμορφωθούμε. Εδώ και τώρα καμπάνα χωρίς παρατάσεις…

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 10 Οκτωβρίου 2008 - 1:34 μ.μ.

@gpapoul
Δεν έχεις και άδικο σε αυτό. Θέλουμε, συνέχεια, να υπενθυμίζουμε στους Ευρωπαίους οτι δεν είμαστε Ευρώπη...

Ακόμα και το ποστ που ανέβασες για τους μπλέ κάδους, (Τι απέγιναν οι μπλε κάδοι;) αν και φαινομενικά άσχετο με το θέμα, δείχνει την γενικότερη αδιαφορία πολιτείας και πολιτών.

Όλα αυτά είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας...

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:09 μ.μ.

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室

Δημοσίευση σχολίου