Νέα πρόσωπα στο "Πρόχειρο Τετράδιο"!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Μετά την αισθητική αλλαγή του "Προχείρου Τετραδίου", ήρθε η ώρα να βελτιώσουμε και την ουσία. Μέσα σε αυτή την λογική, δυο πολύ καλοί φίλοι προστίθενται στην συγγραφική ομάδα. Τον Κωνσταντίνο, οι παλαιότεροι αναγνώστες, τον είχατε γνωρίσει ως rigelian ενώ ο Εμμανουήλ είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον χώρο των ιστολογίων. Το ποιοι είναι μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω...

Εμμανουήλ Μ. Καραταράκης:

Συνεργάτης του Αμερικάνικου περιοδικού TIME στην Ελλάδα, έχοντας πιο πριν εργαστεί στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press και την εφημερίδα "Καθημερινή". Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν τηλεοπτικός παραγωγός στο Λονδίνο για το Αμερικάνικο δίκτυο NBC.

Τα ζητήματα που τον απασχολούν είναι η Αμερικάνικη Εξωτερική και Εσωτερική Πολιτική, θέματα Διεθνούς Ασφάλειας και Διπλωματίας, οι εξελίξεις στα Αμερικάνικα ΜΜΕ αλλά και η Ελληνική πολιτική σκηνή.

Κωνσταντίνος Ριγελιανός:

Σαραντάρης, Μαρκετίστας, Χρηματοοικονομικός χώρος και όχι μόνο. Ξεκίνησε από Μηχανικός ΕΜΠ και συνέχισε κάνοντας ..."αυτοκρατορικό" ΜΒΑ στο Λονδίνο, ακολουθώντας την προ δεκαετίας μόδα που βλέπει να συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ενδιαφέρεται για τα πάντα, με έμφαση στα πάντα!

Δεν ταυτίζεται ούτε ποτέ ταυτίστηκε πολιτικά με κανένα κόμμα ή πολιτική ιδεολογία. Κρίνει απόψεις και όχι ανθρώπους. Παραμένει αισιόδοξος υπέρμαχος της απεριόριστης ελευθερίας γνώμης, της αυτοδιάθεσης του ανθρώπου και του σύγχρονου "δυτικού" τρόπου ζωής.

Ενίοτε παλεύει με ανεμόμυλους.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα συμφωνούμε πάντα ο ένας με τις απόψεις του άλλου. Παρ' όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι η βασική φυσιογνωμία του "πρόχειρου τετραδίου" δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα συνεχίσετε να διαβάζετε υποκειμενικές απόψεις στηριγμένες σε επιχειρήματα που στόχο θα έχουν να σας προκαλούν σε διάλογο.

Καλή μας αρχή!

2 αφορμές για διάλογο

gpapoul είπε... @ 24 Σεπτεμβρίου 2008 - 2:53 μ.μ.

Καλή αρχή και καλή συνέχεια στη νέα πορεία του πρόχειρου τετραδίου. Συμφωνία ή διαφωνία, μόνο θετική μπορεί να είναι η συνεισφορά περισσότερων απόψεων και ιδιαίτερα αν προέρχονται από αξιόλογες προσωπικότητες που γνωρίζουν...

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 29 Σεπτεμβρίου 2008 - 1:26 π.μ.

@gpapoul
Thanks George! :)

Δημοσίευση σχολίου