Το φαντασιακό του Προκόπη Παυλόπουλου
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Αφού προσπάθησαν να φιμώσουν το διαδίκτυο, αφού ξεπούλησαν το ψηφιακό μέλλον της χώρας στην microsoft, τώρα αποφάσισαν να μας κάνουν πλάκα.

Στα χθεσινά παράθυρα του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Προκόπης Παυλόπουλος και Άννα Διαμαντοπούλου συζήτησαν, μεταξύ άλλων, και την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την δημοσίευση των υπογραφών των υπουργών στο διαδίκτυο (σαν ένα από τα μέτρα κατά της διαφθοράς).


Τι είπε ο Υπουργός Εσωτερικών; Ότι το έχει, ήδη, κάνει πράξη η κυβέρνηση, όταν άλλαξε τον νόμο του εθνικού τυπογραφείου. Όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο Παναγιώτης, που μπορούμε να βρούμε αυτόν τον νόμο;

Η κυβέρνηση είχε 4,5 χρόνια περιθώριο για να κάνει πράξη αυτό που δεσμεύτηκε, να, αντιμετωπίσει, δηλαδή, την διαφθορά. Το γεγονός ότι απέτυχαν μπορώ να το δεχτώ, το να μας δουλεύουν και από πάνω, όμως, παραπάει!

Υ.Γ Και για να μην πει κανείς ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ πρόσφατα ανακάλυψε την... Αμερική, η δημοσιοποίηση των υπογραφών αποτελεί πάγια θέση του από τις εκλογές του 2004.

2 αφορμές για διάλογο

krogias είπε... @ 16 Σεπτεμβρίου 2008 - 4:16 π.μ.

Έχουμε να δούμε ακόμη πάρα πολλά.
Ο Υπουργός... έπρεπε να πει κάτι στο κλείσιμο της συζήτησης. Αυτά τους μάθαινε τόσα χρόνια η Σχολή Ρουσόπουλου.
Τώρα πλέον λένε απροκάλυπτα ψέμματα.
Για αυτό χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση, τεκμηρίωση και άμεση απάντηση.
Ανάσα να μην πάρουν!

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:22 μ.μ.

聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,正妹牆,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,正妹牆,a片,a片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,a片,A片,正妹牆,a片,A片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片

Δημοσίευση σχολίου