Ραντεβού στις Βρυξέλλες...
| 6 αφορμές για διάλογο ]

Καλό φθινόπωρο! Το "πρόχειρο τετράδιο" βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης. Νέες ιδέες, νέοι συνεργάτες και ανανεωμένο... πρόσωπο βρίσκονται στα σκαριά με στόχο αυτό το χειμώνα το blog να εμφανιστεί καλύτερο τόσο αισθητικά αλλά - το κυριότερο - στην ουσία του.
Αυτή την εβδομάδα, posts δεν πρόκειται να αναρτήσω πέρα από μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ξεκινά αύριο και στην οποία συμμετέχω.
Η έναρξη της... χειμερινής σεζόν για το "πρόχειρο τετράδιο" θα γίνει την Κυριακή από τις Βρυξέλλες όπου και είμαι καλεσμένος (μαζί με αρκετούς ακόμα bloggers) από τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σταύρο Λαμπρινίδη.
Ραντεβού την Κυριακή, λοιπόν...

Υ.Γ Όσο αφορά την... αγοραστή κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν έχω κουράγιο ούτε καν να σχολιάσω. Προτιμώ να παρακολουθώ με ενδιαφέρον την συζήτηση που έχει ανάψει σε πάρα πολλά ιστολόγια.

6 αφορμές για διάλογο

Aggelos Spyrou είπε... @ 2 Σεπτεμβρίου 2008 - 2:24 μ.μ.

καλό ταξίδι τότε!!! :)

G700 είπε... @ 5 Σεπτεμβρίου 2008 - 3:44 μ.μ.

cu εκεί

αντωνης είπε... @ 6 Σεπτεμβρίου 2008 - 5:15 μ.μ.

Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μαθαιναμε απο το ιδιο το ΠΑΣΟΚ ή απο τον ευρωβουλευτη του
- Με ποιο τροπο εγιναν οι επιλογες των bloggers
- Απο ποιον εγιναν οι επιλογες αυτες και με ποια κριτηρια
- Και τελος, αλλά οχι εσχατο, απο ποιον πληρωθηκαν τα εξοδα.

(και εσυ αν γνωριζεις Παναγιωτη, θα ηθελα να απαντησεις)

tzonakos είπε... @ 7 Σεπτεμβρίου 2008 - 5:40 μ.μ.

Καλα να περάσεις.

Εχω απορία όμως :

Με τι κριτήρια επελέγησαν οι συγκεκριμένοι ;

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 10 Σεπτεμβρίου 2008 - 9:59 π.μ.

Καλημέρα παίδες! Όσο και αν φαίνεται απίστευτο στις Βρυξέλλες δεν είχαμε πρόσβαση στο διαδίκτυο (στο ξενοδοχείο έπρεπε να πληρώσεις 22 ευρώ την ημέρα για να σου δώσουν σύνδεση με ταχύτητα 256κ!!!) οπότε όλο το υλικό που έχω μαζέψει θα αρχίσω να το ανεβάζω απο σήμερα.
Τις ερωτήσεις του Τζονάκου και του Αντώνη θα τις απαντήσω (όσες απο αυτές γνωρίζω) μέσα στην ημέρα.

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:18 μ.μ.

080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區

Δημοσίευση σχολίου