Λιάπης - Κογκρέσο σημειώσατε ένα...
| 3 αφορμές για διάλογο ]


Στις αρχές του προηγούμενου μήνα η New York Times αποκάλυψε οτι το μέλος του Κογκρέσου, Charles Rangel έχει ενοικιάσει 4 πανάκριβα διαμερίσματα, στην Νέα Υόρκη, κάτω από την μισή τιμή αποδεχόμενος την προσφορά ενός μεσιτικού γραφείου.

Η διαφορά των 4.500 χιλιάδων δολαρίων (τόσα γλίτωνε τον μήνα) ήταν αρκετή για να πάρει το θέμα μεγάλες διαστάσεις. Τα ΜΜΕ έβαλαν κατά του δημοκρατικού πολιτικού για αρκετές ημέρες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση το κόμμα του και αναγκάζοντας τον να απολογηθεί δημόσια.

Στο "πόθεν έσχες" των Ελλήνων βουλευτών μπορεί να δει κανείς μια παρόμοια περίπτωση. Ο Μιχάλης Λιάπης, φαίνεται ότι 2006 αγόρασε πάνω στην Λεωφόρο Κηφισίας ένα γραφείο 140 τ.μ και ένα διαμέρισμα 135 τ.μ πληρώνοντας το αντίτιμο των 185.807 ευρώ και για τα δυο.
Πλήρωσε, δηλαδή, 676 ευρώ το τετραγωνικό την ώρα που η αντικειμενική αξία της περιοχής κυμαίνεται από 2.150 ευρώ έως 3.900 ευρώ (ανάλογα με την περιοχή). Για την εμπορική αξία του δρόμου δεν γίνετε, φυσικά, λόγος καθώς τα ποσά είναι πολλαπλάσια.

Για τα ελληνικά ΜΜΕ, η συγκεκριμένη αγορά πέρασε αδιάφορα χαμένη μέσα στο σωρό των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών. Κανείς δεν ασχολήθηκε και κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Και τρέφουμε ακόμα ελπίδες ότι όσοι χρηματίστηκαν από την Siemens θα πάνε φυλακή...

3 αφορμές για διάλογο

Matrix είπε... @ 5 Αυγούστου 2008 - 9:15 π.μ.

Δηλαδή ο Μιχάλης Ζωγράφου θα το έβρισκε κοντά στα 400 ευρώ.
Όσο πληρώνω ενοίκιο για ένα δυάρι.
Μήπως να τον συμβουλευτώ?
:)

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 5 Αυγούστου 2008 - 9:20 π.μ.

@Matrix
Είδες ταλέντα o Μιχάλης; Όταν φύγει απο την πολιτική μπορεί να κάνει και liapis travel και liapis real estate...

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:02 μ.μ.

美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友

Δημοσίευση σχολίου