Βίντεο-παρωδία των Αμερικανικών εκλογών
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Ένα έξυπνο βιντεάκι που διακωμωδεί τα φαιδρά της προεκλογικής διαδικασίας στις Η.Π.Α, έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Δημιουργοί του είναι οι, ελληνικής καταγωγής, αδελφοί Σπυριδέλλη.
Όταν τα αδέλφια δημιουργούσαν το 1999, την εταιρία Jib Jab έθεσαν σαν στόχο, "να κάνουν περισσότερους ανθρώπους να μοιραστούν κάτι αστείο, από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην παγκόσμια ιστορία". Από τότε έχουν καταφέρει να απασχολούν την επικαιρότητα με τα εύστοχα και αστεία βίντεο που βγάζουν στο ίντερνετ για κάθε μεγάλο γεγονός που διαδραματίζεται στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή.
Η πρώτη τους επιτυχία ήρθε το 2004. Με αφορμή τις, τότε, αμερικανικές εκλογές είχαν δημιουργήσει το "This land is your land". Το βίντεο, αυτό, έχει θεωρηθεί ένα από τα πιο επιτυχημένα που κυκλοφόρησαν, ποτέ, στο διαδίκτυο.
Το φετινό τους... χτύπημα περιλαμβάνει τον George Bush, την Hillary, και τους δυο υποψηφίους MacCain και Obama σε ρόλους έκπληξη επάνω σε άρμα και πόνυ, αντίστοιχα. Η μουσική επένδυση του βίντεο είναι παρωδία του, εξαιρετικού, τραγουδιού του Bob Dylan, "The Times They Are A-Changin". Απολαύστε το...

2 αφορμές για διάλογο

ΠΡΕΖΑ TV είπε... @ 29 Ιουλίου 2008 - 12:45 μ.μ.

Μου αρεσει που οι λαοι δεν χανουν ποτε το χιουμορ τους!!!

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 29 Ιουλίου 2008 - 1:19 μ.μ.

@Πρέζα
Το χιούμορ είναι η μόνη τους διαφυγή απο όλα οσα συμβαίνουν γύρω μας...

Δημοσίευση σχολίου