ΠΑ.ΣO.K : H νύχτα της μεγάλης σφαγής!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Και όμως στο ΠΑ.ΣΟ.Κ το εννοούν ότι θέλουν να προχωρήσουν σε βαθιά κάθαρση εντός του κομματικού μηχανισμού. Όταν πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μιλήσει για "μηδενική ανοχή" λίγοι πίστεψαν ότι θα το έπραττε. Και όμως εχθές το βράδυ έγινε η αρχή και το κόμμα έδειξε την... πόρτα της εξόδου σε 5.000 μέλη κυρίως λόγω των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών. Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Τήρησης του Καταστατικού, αποφασίστηκε: Η αναστολή της κομματικής ιδιότητας στους Θόδωρο Τσουκάτο και Τάσο Μαντέλη.
Η αναστολή της κομματικής ιδιότητας και την παραπομπή τους με το ερώτημα της διαγραφής σε τέσσερα μέλη της ΠΑΣΠ θεωρώντας τους ως πρωταίτιους στα πρόσφατα επεισόδια.
Η διαγραφή 223 μελών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επειδή διπλοψήφισαν καθώς και της τρίμηνης ανάκλησης της κομματικής ιδιότητας σε 4.860 μέλη επειδή επανεγράφησαν και σε άλλη τοπική οργάνωση για να ψηφίσουν προφανώς φιλικά τους πρόσωπα. Τα μέλη αυτά θα κληθούν να καταθέσουν γραπτή απολογία.
Τέλος, αναστέλλεται η λειτουργία της Τ.Ο. Δάφνης, και παραπέμπονται σε πειθαρχική διαδικασία όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αντιδεοντολογικές και αντικαταστατικές ενέργειες. Η επαναλειτουργία της θα γίνει μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής.
Η αναστολή της κομματικής ιδιότητας των 4.860 "μυρίζει" διαγραφή μετά την απολογία τους εφόσον αποδειχθεί ότι δεν έπαθαν προσωρινό Αλτσχάιμερ και ξέχασαν ότι είναι ήδη μέλη στο ΠΑΣΟΚ αλλά επανεγράφησαν εσκεμμένα. Ο αριθμός αυτός μπορεί κάλλιστα να γίνει κατα πολύ μεγαλύτερος καθώς ο έλεγχος συνεχίζεται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να δείχνει το δρόμο προς την κάθαρση των κομματικών μηχανισμών σε αυτό τον τόπο. Εάν, δε, προχωρήσει με το ίδιο σθένος και στην εκπαραθύρωση όλων όσοι έχουν εμπλακεί με το σκάνδαλο της Siemens τότε μπορούμε να μιλάμε για ουσιαστική επανίδρυση. Ελπίζω και τα υπόλοιπα κόμματα να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και να σταματήσουν να κρύβουν το πρόβλημα κάτω από χαλί. Ίδωμεν...

2 αφορμές για διάλογο

stefan είπε... @ 26 Ιουνίου 2008 - 8:58 π.μ.

Παναγιώτη !!!
Ξέρω ότι δεν είσαι "χωμένος" πασόκος αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι τόσο αφελής!
Αυτό που συνέβη χθες, έχει συμβεί στο παρελθόν σε ΟΛΕΣ,μα σε ΟΛΕΣ, τις αντίστοιχες διαδικασίες εκλογής οργάνων! Κάποιες χιλιάδες ενστάσεις έχουν κατατεθεί, κάποιες δεκάδες γίνονται δεκτές και κάποιες εκατοντάδες μέλη έχουν "διαγραφεί" ή έχει αντασταλεί η κομματική ιδιότητα τους! Και ...χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι!
Στην επόμενη διαδικασία, με το "ανοιχτό μητρώο" που έχουμε τα ίδια μέλη , με την ίδια Αλτσχαϊμερ, αλλά και άλλοι που "κόλλησαν" επίσης , ξανακάνουν τα ίδια πράγματα. Κ.ο.κ.!
Παραδείγματα έχω άπειρα, αλλά δεν θα φάω τώρα τον χώρο των σχολίων σου.
Όσο για το αν το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία και στο θέμα της Ζημενς! Εδώ δεν την ακολουθησε σε τόσο άλλα, θα την ακολουθήσει τώρα σε αυτό, που "βρωμάει από παντού"?
Η γενναία πολιτική απόφαση είναι μια : "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν" !

anywhere_Smile είπε... @ 28 Αυγούστου 2010 - 5:20 π.μ.

If the links to not links london lead to the maximum increase in traffic discount links of london then what value would the links truly links of london silver possess. They would end up being little more than window dressing at worst and minimally impactful links of london sale at best. That is not what a new online business links london jewellery looking for a spike in revenues would wish to links london bracelet yield.Also, when you are running a new business, your london links charms time will limited as there will be scores of other responsibilities links of london watches sale competing for your time. That means you won't be able to discount links of london rings do what is necessary to individually place your own links on cheap links of london necklaces the internet. Rather than do so, you could buy links and delegate the work to others.

Δημοσίευση σχολίου