Κατεβάστε τα blogs στο Σύνταγμα και ταΐστε με rss τα περιστέρια...
| 5 αφορμές για διάλογο ]


Όσοι διάβασετε προηγούμενο ποστ του "πρόχειρου τετραδίου" έχετε ήδη ενημερωθεί για την προσπάθεια φίμωσης του didyma.gr.
Ο Στέφανος, καταβάλει εδώ και μέρες προσπάθεια να γίνει το θέμα γνωστό. Παρ' όλα αυτά μόλις 15 ιστολόγοι έχουν αναφερθεί σε αυτό. Η... ελίτ της blogόσφαιρας το έχει, επιδεικτικά αγνοήσει άσχετα αν δηλώνουν πως κόπτωνται για την ελευθερία της έκφρασης μέσω του διαδικτύου.
Αντ΄αυτού στο διάλλειμα μεταξύ, social media αναλύσεων, διαφημιστικών καταχωρήσεων, σχολιασμού θεμάτων μεσημεριανών εκπομπών (βλ. Σεργιανόπουλος) και ατέρμονων ψευτοκουλτουριάκων αναλύσεων αποφάσισαν να κατεβάσουν τα blogs στο Σύνταγμα για μια βουβή διαμαρτυρία.
Όπως, ορθά, αναφέρει και ο Στέφανος στο Σύνταγμα "δεν κατεβαίνουν τα blogs αλλά οι ενεργοί πολίτες της κοινωνίας του διαδικτύου. Και βέβαια δεν πρέπει να σταματήσουμε σε μια διαδήλωση - διαμαρτυρία. Πρέπει να επιχειρήσουμε όλο και πιο συστηματικά τη δικτύωση όλων των σημειακών πηγών πληροφόρησης - που είναι και τα blogs - καθε τοπικής κοινωνίας. Να κάνουμε ακόμη περισσότερους κοινωνούς των μέσων. Να μάθουν οι τοπικές κοινωνίες τι κάνει το διαδίκτυο και το διαδίκτυο τι συμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες.".
Εγώ απλά να προσθέσω οτι το σκηνικό θα είναι γνώριμο. Έξυπνα μπλουζάκια, λαμπερά χαμόγελα, όμορφες ατάκες γραμμένες σε πλακάτ και τον συνήθη "εκπρόσωπο" μας, πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Ι να μιλάει εξ ονόματος όλων, σε κάμερες και μικρόφωνα... και απο ουσία τίποτα.
Παρ΄όλο που διαφωνώ, όμως, δεν πρόκειται να πάω κόντρα στο ρεύμα. Κατεβάζω απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή, το blog μου σε πορεία διαμαρτυρίας. Και εαν δεν με πιστεύετε, πατήστε εδώ...

5 αφορμές για διάλογο

Ανώνυμος είπε... @ 7 Ιουνίου 2008 - 8:06 μ.μ.

Θα το αναφέρω κι εγώ το θέμα, δεν είχα ενημερωθεί σχετικά.

Καλό απόγευμα

tzonakos είπε... @ 9 Ιουνίου 2008 - 2:40 μ.μ.

Παναγιώτη το θέμα το εχω δει απο τις πρώτες μέρες εδω και στου Στέφανου, του Αντώνη και του "ΕχειςΜήνυμα".
Μπορει να ειναι παράλειψή μου που δεν εγραψα κατι, αλλα σκέφτομαι να το κάνω εστω και ως απλή αναφορά.
Μην νομίσεις οτι αδιαφορούμε.

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 9 Ιουνίου 2008 - 2:57 μ.μ.

@Τζονάκο
Δεν αναφερόμουν σε εσένα. Παρ' όλα αυτά τσίμπησες... :)

tzonakos είπε... @ 9 Ιουνίου 2008 - 3:14 μ.μ.

Με είπες ΨΑΡΙ ;
Ναι λέμε τσίμπησα, καλό ειναι αυτό.

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:13 μ.μ.

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉

Δημοσίευση σχολίου