Οι bloggers δίνουν το παρόν στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
| Comments ]


Την Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Η Αθήνα για τρεις ημέρες θα φιλοξενήσει 159 αντιπροσωπίες κομμάτων, πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών από ολόκληρη την υφήλιο.
Οι Σοσιαλιστές ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα τέσσερα μεγαλύτερα προβλήματα της ανθρωπότητας:
Την κλιματική αλλαγή, την επίλυση των συγκρούσεων και της αστάθειας που αυτές δημιουργούν, την Παγκόσμια Οικονομία και την αντιμετώπιση των διατροφικών ελλειμμάτων και της κερδοσκοπίας καθώς και τις συνέπειες της μετανάστευσης.
Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Παπανδρέου οι bloggers θα είμαστε εκεί για να σας ενημερώσουμε για όλα τα δρώμενα του συνεδρίου.
Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη το 221.gr, η γενιά των 700 ευρώ, το πολιτικό blog και το πρόχειρο τετράδιο θα σας μεταφέρουμε με την δική μας υποκειμενική ματιά όλα όσα πρόκειται να συζητηθούν.
Θα προσπαθήσουμε εκτός από κείμενα να έχουμε και μια πιο ζωντανή επικοινωνία μαζί σας καθώς και συνεντεύξεις από τις αντιπροσωπίες των χωρών. Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ακόμα, για όλα αυτά θα σας ενημερώνουμε κατά την διάρκεια του τριημέρου.
Σας περιμένουμε στην συζήτηση που πρόκειται να ανοίξει...