Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα...
| Comments ]


"Αν δεν ήξερα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμφοιτητών σας, σας χλευάζει και σας θεωρεί -στην καλύτερη περίπτωση- κακούς κλώνους πολιτικών άλλης εποχής, θα ανησυχούσα για το “που πάει” η νέα γενιά.
Ευτυχώς έχω γνωρίσει καταπληκτικά παιδιά που δεν είχαν δυνατότητα να σπουδάσουν, γέροντες που είναι πιο νέοι από σας, και οικοδόμους που έχουν απόλυτη αίσθηση αξιοπρέπειας και δημοκρατίας.
Ευτυχώς που μπορώ κάθε φορά που βλέπω τις γελοιότητες σας, να γυρίσω το βλέμμα μου στον Μπάμπη που σπουδάζει στο ΕΜΠ, στη Λαμπρινή που μένει στη Ράμια, στον Νικήτα που έφυγε νωρίς, και στον Μίμη που σπούδασε στο πεζοδρόμιο.
Ευτυχώς που ξέρω ότι ανήκετε -όλοι σας, ανεξαρτήτως από κομματική ταμπέλα- στην ίδια συντεχνία του “σκονακίου και του μέσου”, και δεν έχετε καμία σχέση με μένα, τους ανθρώπους που μόλις ανέφερα, και πολλούς ακόμη, από όλους τους χώρους που πιστεύουν και δουλεύουν για την Πολιτική."

Ο Ανδρέας ξεσπά κατά των παιδιών του κομματικού σωλήνα που κυριαρχούν σε όλες τις κομματικές νεολαίες. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.