Ο θάνατος σου η... προεδρία μου!
| 3 αφορμές για διάλογο ]


"Ο σύζυγός μου Μπιλ Κλίντον δεν είχε εξασφαλίσει το χρίσμα το 1992 έως ότου κερδίσει τις προκριματικές της Καλιφόρνιας προς τα μέσα Ιουνίου, έτσι δεν είναι; Θυμόμαστε πάντα τη δολοφονία του Μπόμπι Κένεντι τον Ιούνιο στην Καλιφόρνια"
Με αυτή της την δήλωση η Χίλαρι Κλίντον απέδειξε, για μια ακόμα φορά, τον απόλυτο αριβισμό που την χαρακτηρίζει. Η παραπάνω δήλωση έγινε πριν από λίγες ημέρες και ενώ προσπαθούσε να εξηγήσει την παραμονή της στην, διαφαινόμενη, χαμένη κούρσα για το χρίσμα των δημοκρατικών.
Ο Ρόμπερτ Κένεντι, αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι δολοφονήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1968, ενώ διεκδικούσε το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Η αναφορά στον Ρόμπερτ Κένεντι προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Ομπάμα. Η ίδια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, διαβεβαιώνοντας πως δεν είχε σκοπό να φανεί "προσβλητική" και πως προσεύχεται για την οικογένεια Κένεντι.
"Λυπάμαι εάν οι αναφορές μου σε αυτή τη δραματική στιγμή της ιστορίας μας, ιδιαίτερα για την οικογένεια Κένεντι, πλήγωσαν κάποιον όποιος κι αν είναι αυτός" είπε.
Το κακό βέβαια έγινε και η Αμερική θα την θυμάται ως την αντιπαθέστερη, ίσως, υποψήφια στην ιστορίας της...

3 αφορμές για διάλογο

N.Ago είπε... @ 28 Μαΐου 2008 - 9:27 π.μ.

Έχει λαλήσει η γριά! :)

tzonakos είπε... @ 28 Μαΐου 2008 - 3:23 μ.μ.

Χαχαχα :) Σκύλλα λέμε, εχει σκυλιάσει εντελώς η κατίνγκω !

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 28 Μαΐου 2008 - 5:29 μ.μ.

Οι αριβίστες πολιτικοί τελικά ξεσκεπάζονται. Αργά ή γρήγορα...

Δημοσίευση σχολίου