Ο Καραμανλής, ο Μπαιρακτάρης και κάποιος κύριος Βγενόπουλος...
| 2 αφορμές για διάλογο ]

Παλαιότερα οι νταβατζήδες έβγαζαν από την τσέπη τους στιλέτο, πλέον βγάζουν αγωγές. Είναι και αυτό μια πρόοδος. Πάντως, τα... γλέντια για τον κύριο Βγενόπουλο αρχίζουν την Τρίτη, όταν και θα καταθέσει στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

2 αφορμές για διάλογο

αταξίας είπε... @ 23 Μαΐου 2008 - 4:32 μ.μ.

Χμ, δεν είμαι σίγουρος αν αποτελεί πρόοδο η μετάβαση από το στιλέτο στις αγωγές. Ίσως οι παλιοί και ορίτζιναλ νταβατζήδες να διέθεταν και κάποια παλικαριά. Για να τραβήξει το μαχαίρι έπρεπε να κοιτάξει τον... διαφωνούντα στα μάτια.

Οι σημερινοί, όμως, δεν έχουν καν αυτό το θάρρος. Βάζουν άλλους να κάνουν τη "δουλειά" για πάρτη τους. Ξέρετε: δικηγόροι, δημοσιογράφοι, διαρροές, διαψεύσεις, λάσπη, ψιλοεκβιασμοί και άλλα πολλά.

Για να μην φάω και καμιά αγωγή του πολίτη, δεν αναφέρομαι σε υπαρκτούς νταβατζήδες, για άλλους λέω, φανταστικούς. Εξάλλου οι πραγματικοί εξαλήφθησαν εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου. Ή κάνω λάθος;

Πάντως εγώ ζήτησα από τον δάσκαλο (μαθητής Γ΄Δημοτικού γαρ) να μας πάει στη Βουλή τη Τρίτη και τη Τετάρτη, αλλά αυτός μαζί με τη σφαλιάρα μού είπε πως δεν μας πάει σε ακατάλληλα έργα. Τι να εννοούσε άραγε;

tzonakos είπε... @ 25 Μαΐου 2008 - 11:24 π.μ.

Ε, μα, δεν ειναι νταβαντζιλίκι οι αγωγές ;
Μάλιστα θα συμφωνήσω με τη φράση του Ρουσσόπουλου " νέο σπορ ". Αν και αυτο το σπόρ το άρχισε πρώτη η ΝΔ, τότε το περίφημο '89.

Δημοσίευση σχολίου