Δημόσιο... ελληνοαμερικανικό κολέγιο!
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Εν μέσω της παρατεταμένης κόντρας για την αποδοχή ή μη των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ένα κολέγιο στην Ελλάδα έχει κατοχυρώσει, ήδη, τον... δημόσιο χαρακτήρα του.
Ο Ο.Π.Α.Δ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2001 με σκοπό να αναλάβει την διαχείριση της περίθαλψης των ασφαλισμένων του Δημοσίου.
Στον οργανισμό, όπως είναι προφανές, δικαιούνται συμμετοχής όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και το ... Ελληνοαμερικανικό κολέγιο (!) σύμφωνα με απόφαση του 2005.
Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (άρθρο 3, παρ. 39), δικαιούχοι είναι, "Το προσωπικό του Αμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και του Ελληνοαμερικανικού κολεγίου της Αγ. Παρασκευής και τα μέλη των οικογενειών τους".
Με απλά λόγια όλοι οι εργαζόμενοι (από καθηγητές μέχρι καθαρίστριες) του Αμερικάνικου Κολεγίου (Deree college) όσο και του ιδιωτικού γυμνασίου και λυκείου ( Pierce college) θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι μιας και απολαμβάνουν τα προνόμια υγειονομικής περίθαλψης του δημοσίου.
Η κερκόπορτα που έχει ανοίξει η κρατική αποδοχή ενός κολεγίου είναι προφανής οπότε δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, πάρα μόνο να περιμένω την απάντηση του υπουργείου παιδείας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα οποία έχω ήδη αποστείλει σχετικό ερώτημα. Μέχρι τότε ας κάνουμε ησυχία για να μην ξυπνήσουμε όσους πιστεύουν ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν είναι ήδη εδώ...

2 αφορμές για διάλογο

tzonakos είπε... @ 14 Μαΐου 2008 - 3:31 μ.μ.

Πρώτα απ όλα ελπίζω να πάρεις απαντήσεις απο τα κόμματα και βασικά απο το Υπουργείο.
Υστερα, οι απαντήσεις πρέπει να να πειστικές και οχι πολιτικάντικες.
(Με ξέρεις για την απέχθειά μου στις δικηγορίστικου τύπου πολιτικάντικες απαντήσεις ).
Το θέμα ειναι τέτοιο που σαφώς και πρέπει να μάθουμε τι γίνεται, τι παίζεται και γιατί και αφου "δεν θα το μάθουμε απο τα ΜΜΕ" μένει να απαντηθεί εδω.
Θα το ψάξω όσο μπορώ.
Οτι μάθεις, πες το μας !

珊珊李 είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:23 μ.μ.

視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

Δημοσίευση σχολίου