Για όλα φταίει το... ΠΑΣΟΚ!
| 8 αφορμές για διάλογο ]


Άρχισε την Τρίτη το βράδυ και συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
Στη συζήτηση οι Βουλευτές της πλειοψηφίας, με προεξέχοντα τον Πρωθυπουργό, δεν κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν τα τρία υπό αναθεώρηση άρθρα και όχι η απουσία του ΠΑΣΟΚ από τη διαδικασία.
Οι δεκαπέντε (από είκοσι δυο) ομιλητές της ΝΔ ανάλωσαν την ομιλία τους στο γιατί δεν συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ (δε μίλησαν ή αναφέρθηκαν ελάχιστα στα υπό συζήτηση άρθρα).
Δύο από τους υπόλοιπους επτά (κος Σταϊκούρας και κος Παυλίδης) μίλησαν μόνο για τα άρθρα που όριζε η ημερήσια διάταξη .. οι υπόλοιποι πέντε ασχολήθηκαν με την απουσία του ΠΑΣΟΚ κατά το 1/3 του χρόνου ομιλίας τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κα Παπακώστα. Χρησιμοποίησε περίπου 900 (από 1.300) λέξεις για να καυτηριάσει την απουσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (οι άλλες 400 περίπου ήταν … εισαγωγικές για να στηρίξει το “μάλωμα” στο ΠΑΣΟΚ).


8 αφορμές για διάλογο

Στέλιος είπε... @ 8 Μαΐου 2008 - 5:55 μ.μ.

Μα βρε παναγιώτη είναι δυνατόν να περίμενες από την Παπακώστα κάτι διαφορετικό? Η γυναίκα είναι παθολογική περίπτωση, κατάλληλη περίπτωση για επιστημονική ανακοίνωση σε συνέδριο ψυχολογίας!

tractatus είπε... @ 8 Μαΐου 2008 - 6:50 μ.μ.

Θα συμφωνήσω με τον σ.μ. ...αλλά θα ήθελα σήμερα να είχε αναλάβει και γραμματέας του κόμματος για να μπορούμε πιο εύκολα να κάνουμε τη διάγνωση...τώρα δεν τη βλέπουμε όσο πρέπει για case study και έτσι μπορεί να μην πέσουμε τόσο μέσα στα συμπεράσματα....μόνο οι πίτες και τα καλωσορίσματα στον Πρωθυπουργό δεν φθάνουν...δίνουν ωστόσο, μια πρώτη γεύση...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...!!!

αταξίας είπε... @ 8 Μαΐου 2008 - 9:28 μ.μ.

Η κα Παπακώστα ίσως να έχει γίνει γραφική, αλλά η ουσία είναι ότι τη "γραμμή" της... απουσιολογίας κατά του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός της Ν.Δ.

Αυτό από μόνο του μαρτυρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ μέσω της αναθεώρησης.

Περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει την επομένη Τρίτη και Τετάρτη όπου θα συζητηθούν τα άρθρα 16 και 24 του υπό αναθεώρηση Συντάγματος.

αταξίας

tzonakos είπε... @ 9 Μαΐου 2008 - 10:27 π.μ.

Βρήκαν σοβαρό άνθρωπο τωρα, την Παπακώστα ! Γκρρρρρρ ...

Αλήθεια γιατι απουσίαζε το ΠΑΣΟΚ ; Δεν ξερω, ρωτάω.
Εχει μεγαλύτερη σημασία αυτο αντι για τα άρθρα του Συντάγματος για την Κυβέρνηση ;

υγ. Σε άκουσα στο ράδιο ρε παραμύθα γιατι δεν ενημέρωσες οτι εισαι εσυ ; Ακουγα τη φωνή κι έλεγα "γνωστή μου φαίνεται ! "

solitudine είπε... @ 9 Μαΐου 2008 - 11:48 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
tzonakos είπε... @ 9 Μαΐου 2008 - 11:55 π.μ.

Aνησυχητικά καλός ! :Ρ

solitudine είπε... @ 9 Μαΐου 2008 - 12:03 μ.μ.

:)

Βασίλειος Περαντζάκης είπε... @ 12 Μαΐου 2008 - 4:03 μ.μ.

Φυσικά και δεν φταίει για όλα το ΠΑΣΟΚ, αλλά ας μας πει κανείς επιτέλους είχε κάνει τίποτα το ΠΑΣΟΚ για όλα όσα ΔΕΝ φταίει;

Δημοσίευση σχολίου