Κύριε Σουφλιά, εμείς κρατάμε μόνο την ουσία...
| 7 αφορμές για διάλογο ]

"Στόχος είναι... μπλα, μπλαμπλα, μπλαμπλαμπλα, μπλαμπλα, μπλα, μπλαμπλαμπλα, μπλαμπλα, μπλα... η πυρηνική ενέργεια

Υ.Γ Και κάτι επιπρόσθετο. Που το πάει η Αυριανή; Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, τυφλωμένη από τον φιλοκομματικό της οίστρο, γράφει το εξής απαράδεκτο, " Η χώρα έχει λύσει όλα τα άλλα μεγάλα προβλήματα και το περιβάλλον μας μαράνε". Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί για το παραλήρημα της εφημερίδας το mail της είναι το avriani@kmg.gr. Προσωπικά το έπραξα ήδη...

7 αφορμές για διάλογο

Γιώργος Βαρβάκης είπε... @ 7 Μαΐου 2008 - 11:02 π.μ.

Μπλα μπλα μπλα Δημοκρατία, μπλα μπλα μπλα με εκλέξατε!! (Γ.Σου)

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε... @ 7 Μαΐου 2008 - 11:11 π.μ.

@Βαρβάκης
Και εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε; :)

ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΡΗΣ είπε... @ 7 Μαΐου 2008 - 12:29 μ.μ.

Και βεβαίως μας μάρανε το περιβάλλον... Ιδιαίτερα απο τη στιγμή που ορισμένοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως το περιβάλλον δεν μας ανήκει...Το χρέος μας δεν περιορίζεται απλώς και μόνο στο να επιβαρύνουμε το περιβάλλον μας το δυνατόν λιγότερο αλλα στο να το παραδώσουμε και στις επόμενες γενιές..

ageliki είπε... @ 7 Μαΐου 2008 - 4:12 μ.μ.

και εγώ έστειλα..

Ανώνυμος είπε... @ 7 Μαΐου 2008 - 11:23 μ.μ.

Το θέμα είναι ότι όσο αυτό το πιστεύει μια υπολογίσημη ομάδα πολιτών, τότε θα πηγαίνουμε κατά διαόλου...

tzonakos είπε... @ 8 Μαΐου 2008 - 2:38 μ.μ.

Ειναι η δεν ειναι να λες οτι τωρα δικαιώνεται ο αρχιγκαντέμης που παρεμπιπτόντως φιλοξενείται άρθρο γι αυτόν στο φύλλο αυτο της Αυριανής, που ειχε πει πριν 16-17 χρόνια περίπου οτι :
" Αυριανή, ΣΚΑΪ = Χαμαιτυπεία "

Φαίνεται οτι ο "Αυριανισμός" ειναι μεταδοτική και χρόνια ασθένεια.
Βλέπε press-gr.
Βάλανε και το gr για να εχουν κύρος τρομάρα τους. Οπως Αυριανή, απο τα χειρότερα είδη δημοσιογραφίας, κιτρινισμού και λάσπης. Προσωπικά δεν την έχω ακουμπήσει εδω και 15 χρόνια.

Γκιωνης είπε... @ 9 Μαΐου 2008 - 3:40 μ.μ.

. Καταπληκτική η συσχέτιση με την διαφήμιση. Πολλοί επιτυχημένοι άλλοι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν με την ...πολιτική τής Ν.Δ. και τις ...μεταρυθμίσεις, αλλά και με την συμπεριφορά τής άλλης Αριστεράς.

. Ωστόσο για την συμπεριφορά τής Αυριανής, δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός εκεί. Είναι πιό χοντρόπετσοι κι από τον Μητσοτάκη !

. Μήπως όμως πρέπει κάποια στιγμή να δούμε με ποιό τρόπο κατωρθώνει να επιβιώνει αυτή η τρόπος τού λέγειν εφημερίδα, και με ποιά και από πού έσοδα ; Κι αυτό ισχύει βέβαια και για τα μεγαλύτερης ( κι εδώ τρόπος τού λέγειν ) κυκλοφορίας έντυπα ;

. Τί ποσά χρωστάνε σε ΙΚΑ, Ταμεία και Εφορείες ; Ποιές ελαφρύνσεις και αναστολές πληρωμών έχουν δοθεί, ποιές περιόδους και από ποιούς ;

. Τί γράφαν πρίν από αυτές τις "ρυθμίσεις" και τί μετά ;

Δημοσίευση σχολίου