Συνάντηση του eforum με τον Γιώργο Παπανδρέου
| Comments ]


Την Παρασκευή μια ομάδα συντελεστών του eforum συναντήθηκε με τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ.
Στην συνάντηση, που διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενημερώθηκε για το φόρουμ και την δυναμική που έχει αναπτύξει. Μπορέσαμε να του γνωστοποιήσουμε τόσο τις δράσεις μας, όσο και τις τολμηρές προτάσεις που έχουν καταθέσει τα μέλη μας στο διαδικτυακό διάλογο που έχουμε οργανώσει.
Άκουσε με προσοχή πολλές από αυτές, τις οποίες χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες και άξιες να συζητηθούν εντός του ΠΑΣΟΚ.
Για τις σκέψεις της κυβέρνησης για έλεγχο του διαδικτύου, μας δήλωσε ότι, "τα ποινικά αδικήματα είναι ποινικά αδικήματα όπου και αν αυτά εκδηλώνονται και εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση προσπάθεια να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και την ελεύθερη έκφραση από το Διαδίκτυο".
Η όλη συζήτηση έγινε σε φιλικό και ειλικρινές κλίμα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει την έμπρακτη στήριξη του σε κινήσεις αυτοοργάνωσης των πολιτών, όπως το δικό μας φόρουμ.
Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του eforum.gr. Η δυναμική του οφείλετε, κυρίως σε εσάς που το έχετε αναδείξει σε χώρο γόνιμου διαλόγου και ριζοσπαστικών προτάσεων.
Η αρχική μας δέσμευση για την κατάθεση όλων όσων έχετε προτείνει, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ισχύει στο ακέραιο. Το eforum.gr θα βρίσκεται εκεί.

Υ.Γ Η φωτογραφία είναι απο το προσωπικό άλμπουμ του Κώστα Χουβαρδα.