Παπανδρέου: Γίνετε εσείς οι αλλαγή!
| 4 αφορμές για διάλογο ]


Πρώτη μέρα συνεδρίου τέλος. Στην αίθουσα κλίμα ενωτικό, στο περίπτερο του φόρουμ κλίμα πανικού! Χίλιες δυο αναποδιές ήταν αρκετές για να κάνουν την μέρα μας... ζωηρή.
Πρόβλημα στο ρεύμα, χαμηλή ταχύτητα στο διαδίκτυο (στις ώρες αιχμής) και μια καμένη κάρτα δικτύου ήταν αρκετά για να μας κάνουν να τρέχουμε πανικόβλητοι.
Τέλος καλό όλα καλά, όμως. Μπορέσαμε να δώσουμε ένα δυνατό παρόν. Όσοι φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στο web tv που στήσαμε μπορεί να μην είδαν την τέλεια εικόνα ή να άκουσαν κρυστάλλινο ήχο αλλά πήραν μια μικρή γεύση από το περίπτερο και τον παλμό του συνεδρίου. Μας δώθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αύριο θα μπορείτε να δείτε περισσότερα.
Στα του συνεδρίου, η ομιλία Παπανδρέου κυριάρχησε. Μια ομιλία δυνατή και ενωτική. Δεν ξέρω πόσα μπορέσατε να δείτε από τα κανάλια αφιερώστε, όμως, χρόνο να την δείτε διαδικτυακά. Αξίζει τον κόπο.
Α, μην το ξεχάσω ο πρόεδρος αναφέρθηκε δυο-τρείς φορές σε ένα σύνθημα: "Γίνετε εσείς η αλλαγή". Σας θυμίζει κάτι; :)

4 αφορμές για διάλογο

Σ.Μ. είπε... @ 14 Μαρτίου 2008 - 8:07 π.μ.

Ωραία όλα αυτά παναγιώτη, όμως για να αποτελέσει το συνέδριο νέα αρχή θα πρέπει μέχρι την Κυριακή να γίνει εκ μέρους του Προέδρου μία από κείνες τις μαγικές κινήσεις που έκανε ο Ανδρέας και άλλαζαν το σκηνικό. Θα γίνει?

Grammateas είπε... @ 14 Μαρτίου 2008 - 2:05 μ.μ.

Το θένα είναι να έχει κόσμο και τις υπόλοιπες μέρες και όχι μόνο στην ομιλία του Προέδρου και στην ψηφοφορία...

vagnes είπε... @ 14 Μαρτίου 2008 - 3:01 μ.μ.

Πανο το "δειτε διαδικτυακα" ειναι απο το προηγουμενο συνεδριο

{le petit journaliste} είπε... @ 16 Μαρτίου 2008 - 12:00 π.μ.

Ωχ! Κι άλλος Παναγιώτης? ¨οντως ο ΓΑΠ το είπε. Επιπλέον μίλησε και πολύ καλά. Μάλλον ήταν η καλύτερη του ομιλία. Να δούμε απο δευτέρα τι θα γίνει..

Δημοσίευση σχολίου