Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε!
| 8 αφορμές για διάλογο ]


Σας καλώ όλους, οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η γενναία αύξηση του βασικού μισθού της κατώτατης σύνταξης.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η εργασιακή και ασφαλιστική δικαιοσύνη.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα ισχυρό, σύγχρονο, δίκαιο κοινωνικό κράτος.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, που δημιουργεί θέσεις εργασίας.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τον δημόσιο στρατηγικό έλεγχο της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των λιμανιών μας! Για μια βιώσιμη Ολυμπιακή.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που θα μπορέσει να περιθάλψει, να βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο τους ασθενείς.
Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για μια ποιοτική δημόσια παιδεία, δωρεάν παιδεία και γνώση για όλους! Ολοήμερα, έξυπνα, δικτυωμένα σχολεία παντού. Για την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, που θα απαλλάξει την οικογένεια από το βάρος των φροντιστηρίων, που θα μπορέσει να δώσει στη νέα γενιά μία άλλη διάσταση και προοπτική, κριτικής σκέψης και σύνθεσης.
Σας καλώ όλους, οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα άλλο σύστημα υποτροφιών, για να μπορούν να σπουδάζουν όλα τα παιδιά του λαού.
Ο δικός σας αγώνας, ο αγώνας όλων μας, θα φέρει την αλλαγή.
Και γυρίζοντας όλοι σας, με νωπές αυτές τις ωραίες αγωνιστικές εικόνες από εδώ, από το Συνέδριό μας, μεταφέρετε την αισιοδοξία, μεταφέρετε τη βούληση, μεταφέρετε την αποφασιστικότητα, μεταφέρετε την σιγουριά!
Την σιγουριά που κουβαλάμε όλοι μαζί μας, την ελπίδα που κουβαλάμε όλοι μαζί μας. Την ελπίδα, που θέλουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Για την πίστη σε μια νίκη. Για μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα. Ότι όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή!
Μια αλλαγή, που έχει τον άνθρωπο ως υπέρτατη αξία.

Γιώργος Παπανδρέου

Υ.Γ Σε όλους μας το είπε Στέφανε! Ας το ακούσουμε!

8 αφορμές για διάλογο

ΠΡΕΖΑ TV είπε... @ 16 Μαρτίου 2008 - 9:45 μ.μ.

Καλα κρασια πειτε στο Γιωργακη...
Οτι περιμεναμε ειχε το συνεδριο...Δηλαδη τιποτα....

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 16 Μαρτίου 2008 - 10:02 μ.μ.

Ρε πρέζα!
Απο που το έβγαλες το συμπέρασμα; Απο τις ειδήσεις που έδειξαν μόνο Τσίπρα; Το γεγονός οτι πέταξε έξω όλα τα παλιά στελέχη και θα προχωρήσει σε ανανέωση, εσένα δεν σου λέει κάτι;
Άρνηση για την άρνηση, χωρίς επιχειρήματα. Καλά κρασιά!

Σ.Μ. είπε... @ 16 Μαρτίου 2008 - 10:47 μ.μ.

@Παναγιώτης: μα κι εσύ από ποιόν ζητάς το λόγο?

tzonakos είπε... @ 17 Μαρτίου 2008 - 12:07 π.μ.

Μη δίνεις σημασία Παναγιώτη.
Την έχουν πατήσει εύκολα απο αυτά που δείχνουν τα κανάλια.
Τωρα ο Γιώργος έκανε κίνηση και πάσα σε εμάς. Σε όλους μας.
Ωρα να αλλάξω λίγο εκείνο το μπαννεράκι.

Medeon είπε... @ 17 Μαρτίου 2008 - 1:13 π.μ.

Η πλειοψηφία των ψηφορφόρων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης απαίτησε την Αλλαγή..2 φορές βροντοφώναξε τα Γίωργο προχώρα άλλαξε ολα. Ανέξαρτητα απο το αποτελεσμα ειναι μια Κινηση πολιτικου θαρρους και συνεπειας

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 17 Μαρτίου 2008 - 1:59 π.μ.

@medeon
Η αρχή έγινε. θέλω να ελπίζω οτι θα υπάρχει και συνέχεια και αε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας!

L.Lazaridis είπε... @ 17 Μαρτίου 2008 - 10:14 μ.μ.

H αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η αρχή έγινε.
Τώρα πρέπει να δράσουμε, όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δείξει ότι μπορεί και έχει προτάσεις , απόψεις, θέσεις.

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:33 μ.μ.

豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,正妹牆,a片,A片,A片,A片,A片,a片,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,哈啦聊天室,正妹牆,A片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,A片,A片,A片,ut聊天室,a片,A片,A片,A片,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,正妹牆,a片

Δημοσίευση σχολίου