Ακυρώστε τους!
| 13 αφορμές για διάλογο ]


Οι πρώτες γκρίνιες έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται στις ΝΟΕΣ (Νομαρχιακές Επιτροπές Συνεδρίου) του ΠΑΣΟΚ. Το πολυπληθέστερο όργανο για τον συντονισμό του συνεδρίου... στέρεψε από κόσμο. Τρεις χιλιάδες μπήκαν τριακόσιοι , μόνο, τρέχουν σαν τρελοί να προλάβουν να ενημερώσουν τον κόσμο. Τριακόσιοι άνθρωποι να οργώσουν την επικράτεια από άκρη σε άκρη. Να δώσουν στο λαό να καταλάβει την σημαντικότητα του συνεδρίου, να οργώσουν πόλεις και χωριά και να μιλήσουν με τον κόσμο, να αφιερώσουν χρόνο για να τον ακούσουν πραγματικά. Τι σημαίνει, αυτό, πρακτικά; Ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δουλειά με τόσο λίγους δεν μπορεί να γίνει.
Να τολμήσω να προτείνω κάτι;
Και τι σημαίνει που κάποιοι μπήκαν στις ΝΟΕΣ. Δεν έρχονται μαζί σας; Αφήστε τους πίσω σας. Βρείτε άτομα ζωντανά με διάθεση να τρέξουν και να προσφέρουν και απλώστε τους το χέρι, ζητήστε την βοήθεια τους και ξεκινήστε μαζί την δουλειά. Η ΝΟΕΣ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι άνθρωποι της. Πέρα από διορισμούς και παραγοντισμούς. Πέρα από αυτούς που μπήκαν για να έχουν να το λένε όταν θα πλασάρουν τον εαυτό τους σαν υποψήφιο σύνεδρο υπάρχετε και εσείς που τρέχετε και αγαπάτε, πραγματικά, αυτό που κάνετε. Μην τους αφήσετε να σας καταστρέψουν την προσπάθεια. Ακυρώστε τους και δουλέψτε με άλλους, μη δικτυωμένους. Ανθρώπους που κάποιοι τους παραγκωνίζουν, σκόπιμα, γιατί τους φοβούνται. Ανθρώπους που πιστεύουν αληθινά στο ΠΑΣΟΚ, που μπορούν να καταλάβουν την αξία της συμμετοχικής δημοκρατίας, που μπορούν να δουν τον συνομιλητή τους με καθαρή ματιά που δεν κρύβει σκοπιμότητες. Και όταν έρθει η ώρα της εκλογής συνέδρων κάντε την έκπληξη και καταψηφίστε τους. Αφήστε τους σπίτι να απορούν από που τους ήρθε η σφαλιάρα.
Γίνετε, λοιπόν, εσείς η αλλαγή για το κόμμα και δώστε τους να καταλάβουν ότι τίποτε δεν είναι ίδιο. Μακάρι να το πράξετε...

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε. Στις 11 Φεβρουαρίου κλείνουμε τις τηλεοράσεις, εστω και για μια μέρα...

13 αφορμές για διάλογο

krogias είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 12:37 π.μ.

Παναγιώτη.
Αν και μέλος της γραμματείας της ΚΟΕΣ έχω το θάρρος να συμφωνήσω δημόσια μαζί σου γιατί υπάρχουν αλήθειες σε αυτά που γράφεις.
Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο όμως αυτό. Τα τελευταία 10 χρόνια παρατηρείται αυτό στο ΠΑΣΟΚ. 10 εκλέγονται - 3 δουλεύουν...
Για αυτό, τουλάχιστον τοπικά στο ν. Ξάνθης φροντίσαμε να διευρύνουμε τις υπάρχουσες ΝΟΕΣ έστω και άτυπα και με άλλα άτομα που ξέρουμε ότι έχουν όρεξη για δουλειά.

Divaynne είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 12:38 π.μ.

Αν και με αυτό το ποστ σου τώρα δικαιώνονται όσοι με γκρίνια λέγαν πως μείναν έξω από τις νοες άτομα που πάλαιψαν για το πασοκ.....παρόλαυτά έχεις δίκιο.Τους ψάχνουμε με το σταγονόμετρο και είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν πιο χρήσιμα άτομα εκτός νοες έτοιμα να δουλέψουν.Είναι σαν τους εκλεγμένους βουλευτές που..βολεύονται και μετά αδρανούν παντελώς.Σκοπός όμως δεν είναι να τους ενεργοποιήσουμε με το ζόρι, γιατί απλά δεν τους χρειαζόμαστε.αυτός που δεν προσφέρει δεν είναι κακό να απομακρύνεται η να ..διαγράφεται αφού γίνεται μόνο βάρος..Πέρα όμως απο συνέδρια και επιτροπές χρειαζόμαστε άτομα να προσφέρουν επειδή θέλουν και όχι επειδή πρέπει.όπως όλοι ξέρουμε ο εθελοντισμός έιναι η πιο υγειής μορφή συνεισφοράς.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 12:40 π.μ.

@Κρόγιας
Χαίρομαι και που έχεις το θάρρος να παραδεχτείς το πρόβλημα και πολυ περισσότερο για την κίνηση που εχετε κάνει. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι. Ελπίζω επίσης οι... αραχτοι της υπόθεσης να πάνε σπίτια τους και οχι στο συνέδριο. Η αλλαγή θέλει ρίξεις με πρόσωπα και νοοτροπίες. Ας γίνουν, λοιπόν!

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 12:42 π.μ.

@Divaynne
Και κάτι δήμαρχοι που είναι αυτοδίκαια σύνεδροι μήπως πρέπει να αρχίσουν να κινητοποιούνται; Αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν και καλό είναι να τραβηχτούν και μερικά αυτιά!

krogias είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 12:42 π.μ.

@ Divaynne
Στο ΠΑΣΟΚ κανείς δεν διαγράφεται . Απλά αποχωρεί... και κάνει την ζωή των άλλων πιο εύκολη.

tractatus είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 10:46 π.μ.

Παναγιώτη συμφωνώ με όλα οσα λές. Υπάρχει, επίσης, κι ένα άλλο Ζήτημα που λέγεται:Συγκεντρωτισμός και αποκλεισμός...που σημαίνει απλοελληνιστί"Οποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι" οι άλλοι στην απέξω θέλουν δεν θέλουν να προσφέρουν -εμείς αποφασίζουμε κι έτσι διαιωνίζεται το είδος των τσιφλικάδων...και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κρόγια στην απάντηση που λέει ότι όσοι τελικά αποχωρούν τους κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Αυτός είναι και ο τελικός σκοπός, πιστεύω...κι έπειτα φταίει ο Ενας!!! Ψάχουμε αποδιοπομπαίο τράγο.....

Οι βιολιστές των blog είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 1:12 μ.μ.

Αναρωτιέστε ακόμα γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει φτάσει στην κατάσταση που είναι;Όσο υπάρχουν τα λαμόγια έτσι θα είναι τα πράγματα και ο κόσμος δεν θα επιστρέψει και το πολύ πολύ να ψηφίσει τον Αλέξη,που μας έχουν ζαλίσει εφημερίδες και κανάλια.

Θόδωρος Ρόδος είπε... @ 8 Φεβρουαρίου 2008 - 7:31 μ.μ.

Φίλε Παναγιώτη,

Το έχουμε ήδη κάνει, εδω ως και ο αρχι-συντονιστής είναι άφαντος... όπως πάντα...

Γιάννης είπε... @ 9 Φεβρουαρίου 2008 - 8:02 μ.μ.

Αγαπητέ Παναγιώτη, συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με όσα έχεις γράψει. Η δική μου πρόταση είναι να αποσυρθούν από την εκλογική διαδικασία για το συνέδριο, όσοι είναι άνω των 55 ετών καθώς και όσοι συμμετείχαν στα δυο τουλάχιστον τελευταία συνέδρια. Εξάλλου, δεν πρόσφεραν και κάτι ουσιαστικό στο Κίνημα, ενώ παράλληα, ανήκοντας σε μηχανισμούς, εγκλωνβίζουν την εκλογή νέων υποψήφιων. Αυτό θα το καταθέσω ως πρόταση στην Γενική Συνέλευση που θα έχουμε για το Καταστατικό. Πλέον, δεν υπάρχει άλλος χώρος για τους επαγγελματίες, που δεν συμμετέχουν σοτυς Κύκλους Διαλόγου, ή όπου συμμετέχουν δεν προτείνουν κάτι σοβαρό! Έλεος, πια! Κουραστήκαμε, μας κούρασαν!

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 10 Φεβρουαρίου 2008 - 9:05 μ.μ.

@Γιάννη
Συμφωνώ απόλυτα. Εχω μάθει οτι έχετε κάνει μια κίνηση αυτοργάνωσης εκεί στον Χολαργό. Ελπίζω να πάει καλά!

Ανώνυμος είπε... @ 14 Φεβρουαρίου 2008 - 5:23 μ.μ.

SYMFWNO ME OLA OSA LEEI O SYNTROFOS KROGIAS(KAI XAIRETISMATA STHN OMORFH XANTHI,MIAS KAI GENITHIKA KAI MEGALWSA EKEI),KAI O SYNTROFOS PANAGIOTIS,KAI THA SAS EKSIGHSW GIATI.XTHES EIXE DHMOTIKH OLOMELEIA CHANIWN KAI PAROLO POU EINAI EGGEGRAMENOI STHN ORGANWSH MERIKES XILIADES ANTHROPOI,STHN OLOMELEIA HTAN MONO 20 ME 30 ATOMA.OI AITIES GIA AYTO DE MPOREI PARA NA EINAI DYO:1)H' DEN ENIMEROTHIKAN TA MELH KAI OI FILOI GIA THN OLOMELEIA SWSTA(VGHKE ENA DELTIO TYPOU STA MME MIA MERA PRIN),2)H' DEN EXEI OREKSH O KOSMOS NA MAS AKOUSEI,3)H' EPEIDH H OLOMELEIA DEN EIXE SXESH ME ORGANA KAI KAREKLES DEN YPHRXE LOGOS NA KOINITOPOIHSOUN KOSMO.EAN TO PROVLHMA HTAN TO 1,TOTE EPREPE NA STALOUN MYNHMATA KENTRIKA APO TO PASOK MIA KAI DYO MERES PRIN,KAI GIA MIA VDOMADA NA YPARXEI KATAXWRHMENH PROSKLHSH DIALOGOU TOU PASOK STA TOPIKA MME ME TAYTOXRONH ENHMERWSH SE SYNENTEYKSH TYPOU.EAN TO PROVLIMA HTAN TO 2,TOTE KLAFTA XARALAMPE,GIATI AKOMA AN KAI TA DIKA MAS MELOI KAI FILOI DE THELOUN NA AKOUSOUN TIS APOPSEIS TOU PASOK KAI NA TIS KRINOUN KAI NA KANOUN DIALOGO,TOTE PISTEVW KATALAVENOUME GIATI MEIWNETAI TO POSOSTO MAS PANELLADIKA KAI AFKSANETAI TOY SYRIZA.TELOS,EAN TO PROVLIMA EINAI TO 3,TOTETA PANTA EINAI STA XERIA TOY PROEDROU NA ANANEWSEI TO PASOK ME FRESKO KAI KAINOURGIO KOSMO(AYTO DE SHMAINEI APARAITHTA MONO NEOLAIA,GIATI KAI STH NEOLAIA MAS YPARXOUN POLLA KAI MEGALA LAMOGIA KAI THESAKIDES POU THA KANOUN AKOMA MEGALYTERO KAKO APO OTI OI HDH YPARXONTES),SYMFWNA KAI ME THN APOPSH TOU GIANNH-BLOGGER YPARXOUN TROPOI GIA NA GINEI AYTO......

MATHIOUDAKIS GIORGOS

珊珊李 είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:20 μ.μ.

ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲

anywhere_Smile είπε... @ 28 Αυγούστου 2010 - 5:22 π.μ.

If the links to not links london lead to the maximum increase in traffic discount links of london then what value would the links truly links of london silver possess. They would end up being little more than window dressing at worst and minimally impactful links of london sale at best. That is not what a new online business links london jewellery looking for a spike in revenues would wish to links london bracelet yield.Also, when you are running a new business, your london links charms time will limited as there will be scores of other responsibilities links of london watches sale competing for your time. That means you won't be able to discount links of london rings do what is necessary to individually place your own links on cheap links of london necklaces the internet. Rather than do so, you could buy links and delegate the work to others.

Δημοσίευση σχολίου