eforum.gr : Γίνε εσύ η αλλαγή!
| 8 αφορμές για διάλογο ]

Το ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΛΟΓΟΥ και ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, είναι μια πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΩΝ στα πλαίσια του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΠΑΣΟΚ.

Είναι μια ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για κατάθεση απόψεων, ιδεών, για διάλογο, για ενεργή συμμετοχή.

Το ΦΟΡΟΥΜ είναι ΑΝΟΙΧΤΟ σε όλους όσους συμμερίζονται την πεποίθηση ότι ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ, για μια ΖΩΗ με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι ΩΡΙΜΕΣ και απαιτούν την συμβολή του καθενός και όλων μαζί σε μια διαδικασία κατάθεσης εμπειριών, προσφοράς ιδεών, και συμμετοχής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το διαδίκτυο, από μια ομάδα ενεργών "ακτιβιστών" που σαν φίλοι, μέλη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή απλά σαν ενεργοί πολίτες, διαθέτουν ατομικά ή ομαδικά "μπλογκ". Ωστόσο, η πρωτοβουλία ανήκει σε ΟΛΟΥΣ εσάς που θέλετε να "μιλήσετε" και πιστεύετε ότι έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο ή σπουδαίο.

Τα κείμενα της συζήτησης θα προωθηθούν με κάθε τρόπο στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑΣΟΚ καθώς
και σε όσους περισσότερους πολίτες μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων επικοινωνίας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του διαδικτύου για να διευρύνουμε και να εμπλουτίσουμε τον διάλογο, είμαστε όμως ανοιχτοί και σε εσάς που δεν διαθέτετε την πρόσβαση, τις τεχνικές γνώσεις ή τον εξοπλισμό για αυτό.

Συμμετέχετε στον διάλογο και τις συζητήσεις που αφορούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τον ΡΟΛΟ των ΠΟΛΙΤΩΝ, τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που φέρνουν την ΑΛΛΑΓΗ.

ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΛΛΑΓΗ που θέλετε να δείτε στην Ελλάδα....

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!8 αφορμές για διάλογο

ageliki είπε... @ 17 Ιανουαρίου 2008 - 9:51 π.μ.

Ρε Παναγιωτάκι μου γιατί δεν με πείθεις καλέ μου;;;;

αντωνης είπε... @ 17 Ιανουαρίου 2008 - 11:20 π.μ.

αμα δεν μπορεις να πεισεις την Αγγελικη, βρασε ορυζα!

χαχαχαχαχα, καλημερες.

Ανώνυμος είπε... @ 17 Ιανουαρίου 2008 - 1:18 μ.μ.

Λοιπόν για να λυθεί η παρεξήγηση,δεν ήθελα να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να με πείσει η κίνηση του Παναγιώτη,και τον άλλον παιδιών που προσπάθησαν σκληρά για αυτό το forum,όλοι η αντίρηση έχει να κάνει καθαρά με την αντιμετώπιση από το ίδιο το κόμμα.
Συγνώμη που δεν το αποτύπωσα σωστά.
Αγγελικη.

αντωνης είπε... @ 17 Ιανουαρίου 2008 - 1:22 μ.μ.

εκει θα συμφωνησω Αγγελική, αλλά παρ' ολα αυτα αξιζει τον κοπο η προσπαθεια

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 17 Ιανουαρίου 2008 - 5:02 μ.μ.

Αύριο θα σας εξηγήσω τα βήματα της λειτουργίας του φόρουμ. Γίνετε μέλη του και ανεβάστε τις ιδέες σας. Σας περιμένουμε...

Σ.Μ. είπε... @ 20 Ιανουαρίου 2008 - 10:53 μ.μ.

@Παναγιώτης: σήμερα γύρισα με τόσες μέρες στο Πήλιο χωρίς ίντερνετ! Με έφαγε η περιέργεια για το τί ετοιμάζετε. Κάνω λινκ και στο μπλογκ μου. Καλή επιτυχία.

theodore είπε... @ 20 Ιανουαρίου 2008 - 11:28 μ.μ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Το επίσημο portal του ΠΑΣΟΚ,συνεχίζοντας τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του,δεν δημοσιεύει τις ομιλίες Βενιζέλου και Σκανδαλίδη στην ΚΟΕΣ.
Ντροπή και πάλι ντροπή.

anywhere_Smile είπε... @ 28 Αυγούστου 2010 - 5:21 π.μ.

If the links to not links london lead to the maximum increase in traffic discount links of london then what value would the links truly links of london silver possess. They would end up being little more than window dressing at worst and minimally impactful links of london sale at best. That is not what a new online business links london jewellery looking for a spike in revenues would wish to links london bracelet yield.Also, when you are running a new business, your london links charms time will limited as there will be scores of other responsibilities links of london watches sale competing for your time. That means you won't be able to discount links of london rings do what is necessary to individually place your own links on cheap links of london necklaces the internet. Rather than do so, you could buy links and delegate the work to others.

Δημοσίευση σχολίου