Ως εδώ...
| 5 αφορμές για διάλογο ]


Τα παρακάτω αποσπάσματα τα αντιγράφω από το blog της Ντίνας Σδράλλη.
"Διαδικτυακό ραντεβού…
Με σύνθημα “Αλλάζουμε, συμμετοχική δημοκρατία, αυτοοργάνωση, Ενεργοί Πολίτες, Αλλαγή. Νιώθεις έτοιμος;” οι εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για ένα ραντεβού στο internet την Πέμπτη. Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: “Θέλουμε η αλλαγή να έχει νόημα. Να μην είναι μικρή και αποκομμένη από εσάς. Μόνος δεν μπορεί κανείς. Ξέρουμε τι θέλουμε να αλλάξουμε. Ξέρουμε με ποιους θέλουμε να το αλλάξουμε. Νιώθετε έτοιμοι;” Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν και την Πέμπτη τα σπουδαία, αρκούνται να σημειώνουν οι διαδικτυακοί ΠΑΣΟΚοι."
Εφημερίδα Κύρηκας

"Συμπλήρωσαν και οι βουλευτές μας λοξοκοιτάζοντας τα τιμάρια του ΠΑΣΟΚ, τρία εγώ, τρία εσύ, σαν να παίζουν χαρτιά… με ανθρώπους που δεν έχουν δυνατότητες - και αυτό το λέω, γιατί δεν έχουν εκλεγεί ποτέ ούτε διαχειριστές της πολυκατοικίας τους - το μόνο που κάνουν καλά είναι να «σερφάρουν» στο internet και να είναι blogger και φυσικά να λασπώνουν και να καταστρέφουν τους άλλους, για να κρύψουν τη δική τους μιζέρια..!"
Ελένη Περιτογιάννη,Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ,Υπεύθυνη Οργανωτικού

Δυο παρατηρήσεις απο εμενα. Δεν είμαστε όλοι μας εθελοντές διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ. Είμαστε όμως ενεργοί πολίτες και εθελοντές με την ευρεία έννοια.
Δεύτερον, αναφερόμενος στην κυρία Περιτογιάννη. Δεν είμαι σε καμία ΚΟΕΣ ή ΝΟΕΣ, δεν είμαι καν μέλος του ΠΑΣΟΚ (καταχωρημένος σαν φίλος είμαι). Δεν είναι όμως άδικο να χαρακτηρίζεται έτσι ανθρώπους όπως ο Γιώργος Κρόγιας, η Κατερίνα Κοτσώνη καθώς και πολλούς άλλους bloggers που μετέχουν στα όργανα; Από πότε έγινε επαγγελματικός προσδιορισμός ο όρος "blogger"; Γνωρίζετε την επαγγελματική δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων; Από πότε έγινε κριτήριο συμμετοχής στα όργανα η ενασχόληση τους με την διαχείριση; Ως πότε θα ζητάτε, λαϊκίζοντας, νέους και άφθαρτους ανθρώπους και όταν αυτοί παίρνουν την ευκαιρία τους, θα τους λασπολογήτε; Λίγη υπομονή κυρία Περιτογιάννη γιατί το διαδίκτυο θα σας δώσει την απάντηση του. Γιατί θα κάνει πράξη αυτό, που πολλοί σαν και εσάς φοβούνται να κάνουν εδώ και καιρό.
Το απόστημα που έχετε δημιουργήσει εντός του ΠΑΣΟΚ θα σπάσει. Είτε το θέλετε, είτε όχι Η αρχή θα γίνει αύριο. Λίγη υπομονή...

5 αφορμές για διάλογο

katerina είπε... @ 16 Ιανουαρίου 2008 - 12:48 μ.μ.

Περιμένω εναγωνίως λοιπόν να δώ το ...αυριο. Πήρα το μηνυματάκι αυτό και στο mail μου αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο, αν και θα το ήθελα. Anyway, μου άρεσε και εικαστικά αλλά και επικοινωνιακά, μιας που με βάζει σε μια δευτερη σκέψη, αυτή της έκπληξης και της αναμονής.
Παναγιώτη αυτό που με σοκάρει είναι όλο αυτό το κατιναριό, που εκτοξευεται από την Ντίνα Σδράλλη εναντίον της Ελένης Περιτογιάννη και αντίστροφα. Σημειώνω ότι δεν γνωρίζω καμμία από τις δύο και μεταξύ μας, ουδόλως ενδιαφέρομαι να τις γνωρίσω. Κουράστηκα Παναγιώτη από όλο αυτό τον πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ ανθρώπων που προσπαθούν να βρούν ένα ρόλο σ'αυτή τη ζωή και να αποκτήσουν υπόσταση μέσα από αυτό το ρόλο.
Ελπίζοντας να με εκπλήξεις πολύ ευχάριστα, αναμένω το αυριο.....

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 16 Ιανουαρίου 2008 - 12:53 μ.μ.

@Κατερίνα
Δεν θέλω να υπερασπιστώ την Ντίνα. Δεν πιστέυω οτι το χρειάζεται.
Η αλλαγή θα είναι δημιουργική, πάντως. Υπομονή...

Σ.Μ. είπε... @ 16 Ιανουαρίου 2008 - 4:29 μ.μ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "δαιμονοποιείται" έτσι το μπλόγκινγκ. Ολοι οιεπώνυμοι οι οι έχοντες πρόσβαση στον Τύπο και στα ΜΜΕ είχαν επί έτη τη δυνατότητα να ασκούν κριτική, να λένε τη γνώμη τους, να ακούγονται. Τώρα την απέκτησε και ο απλός πολίτης. Αρκεί να μην εκτρεπόμαστε σε συκοφαντίες. Αλλο όμως οι συκοφαντίες κι άλλο η κριτική έστω κι αν είναι σκληρή. Οταν πχ αποκαλώ τον Καραμανλή "Καθιστό Βούδα", δεν τον βρίζω. Απλώς σχηματοποιώ την εντύπωση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, του πολιτικού που δουλεύει με τον "αυτόματο πιλότο" και δεν ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων.

Ψοφcat είπε... @ 1 Φεβρουαρίου 2008 - 3:37 π.μ.

Μωρε Μητσοτάκης και πάλι Μητσοτάκης

anywhere_Smile είπε... @ 28 Αυγούστου 2010 - 5:16 π.μ.

If the links to not links london lead to the maximum increase in traffic discount links of london then what value would the links truly links of london silver possess. They would end up being little more than window dressing at worst and minimally impactful links of london sale at best. That is not what a new online business links london jewellery looking for a spike in revenues would wish to links london bracelet yield.Also, when you are running a new business, your london links charms time will limited as there will be scores of other responsibilities links of london watches sale competing for your time. That means you won't be able to discount links of london rings do what is necessary to individually place your own links on cheap links of london necklaces the internet. Rather than do so, you could buy links and delegate the work to others.

Δημοσίευση σχολίου