Πάει και η ΚΟΕΣ στους bloggers...
| ]


Ο Παναγιώτης Βρυώνης προτείνει την συνάντηση των bloggers από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
"Μέσα στο 2007 η ελληνική μπλογκόσφαιρα ασχολήθηκε πολύ ενεργά με ένα θέμα που τα προηγούμενα χρόνια σπάνια άγγιζε: την πολιτική. Άλλοι απλά την πρόσθεσαν στα θέματα για τα οποία γράφουν και άλλοι (νομίζω αρκετοί) ξεκίνησαν blogs με καθαρά πολιτικό χαρακτήρα.
Νομίζω ότι οι bloggers που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ θα ήταν καλό να βρεθούμε και να μοιραστούμε από κοντά όλες αυτές τις εμπειρίες, να συζητήσουμε τί θα μπορούσαμε να κάνουμε στο μέλλον, να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με όσους συμφωνήσαμε και με όσους διαφωνήσαμε.
Σκεφτόμουν να οργανώσουμε δύο συνατήσεις, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη -το ιδανικό θα ήταν μία, για να είμαστε όλοι μαζί, αλλά καταλαβαίνω ότι η απόσταση είναι μεγάλη, με αυτό τον τρόπο κάπως μοιράζεται. Η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου νομίζω ότι είναι η πιο κατάλληλη, αφού όλοι θα έχουμε μπει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τις γιορτές.
Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει τόσο για Αθήνα όσο και για Θεσσαλονίκη; Θέλουμε κάποιο μπαρ που να έχει αρκετό χώρο και στο οποίο να μπορούμε να βρεθούμε κατά τις 20:00, καθημερινή. Δεν έχουμε κανένα budget, αλλά… θα καταναλώσουμε αρκετά ποτά."
Περισσότερα στο blog του Παναγιώτη.

Υ.Γ Απο εμένα μια μόνο παρατήρηση. Επειδή τέτοιες ευκαιρίες συνάντησης δεν δίνονται συχνά, καλό θα ήταν να επιλεχθεί κάποιος ήσυχος χώρος (γιατί όχι τα γραφεία της νεολαίας στην Κωλέττη ή το αμφιθέτρο της Σολωμού). Αλλιώς η συνάντηση κινδυνεύει να μετατραπεί σε επικοινωνιακό πάρτι...