Περι, εκλογικής, νοθείας και άλλων δαιμονίων...
| 24 αφορμές για διάλογο ]

Ιδού το τραίνο, ιδού και η στάση.

24 αφορμές για διάλογο

ΠΡΕΖΑ TV είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 1:45 π.μ.

Δηλαδη θες να πεις οτι δεν εγινε νοθεια;;;

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 4:26 π.μ.

Η ίδια φωτο θα μπορούσε να μπει και μετά από κάθε δημοσκόπηση...

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 9:07 π.μ.

ΟΚ Παναγιώτη, κατεβήκαμε.

Matrix είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 9:35 π.μ.

@Ανωνυμος

Κατέβα, ανοικτά είναι...

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Καλημέρα.

Πάω να μπω στο τρένο για τα Προπύλαια τώρα. :)

http://www.thivablog.blogspot.com/ είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 9:59 π.μ.

Μάλλον έχετε παρεξηγησει εσεις και ο ΓΑΠ κάποια πράγματα.Δεν σας έδωσε κανείς την εντολή να ορίζετε ποιοι θα κατέβουν και που.Ξεπεράστε το πια αφηστε τις ρεβανσιστικες τάσεις δεν ειναι κανένας απέναντι.Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του κόσμου εξαιτίας της πολιτικής της ΝΔ.Ολο το ΠΑΣΟΚ αναλώνεται αυτη τη στιγμη με το πως θα μπορέσει να εκλέξει περισσότερους συνεδρους ο ΓΑΠ.Ημαρτον πια ξυπνηστε οσο ειναι νωρις γιατι η απραξία σε συνδυασμό με την άνοδο του Τσιπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 10:02 π.μ.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!!!!!
Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει το μέγεθος της νοθείας σε αυτές τις κατ’ επίφαση "δημοκρατικές εκλογές". Οι δημοσκοπήσεις το επιβεβαιώνουν.

Άλλωστε όπως είπε και η στενή συνεργάτης του προέδρου, Φώφη Γεννηματα, 6 μήνες διορία του έχουν δώσει μόνο, μετά.........

Matrix είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 10:28 π.μ.

@thivablog

Συμφωνω σε αρκετά από αυτά που λες.

Αλλά οι κουβέντες για νοθειές κτλ μόνο την κυβέρνηση εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή.

Και ξεφεύγουμε και από τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, ασφαλιστικό, ανεργία, ακριβεια.

Προσωπικά το "κατέβα, ανοικτά είναι" δεν απευθύνεται στους οπαδούς του ενός ή του άλλου υποψήφιου Προέδρου, αλλά σε όλους όσοι απλά υπάρχουν, χωρίς όρεξη να κάνουν το παραμικρό για να ορθοποδήσει το κίνημα, αντίθετα έχουν όρεξη για εσκεμμένη "ανούσια" κριτική (γιατί η σωστή και ειλικρινής κριτική χρειάζεται), μεταφέροντας ότι διαβάζουν στα παραπολιτικά του ΔΟΛ.

tractatus είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 10:37 π.μ.

'Γιατί υπάρχει ένα τραίνο που αν περάσει και το χάσεις -δεν θα ξαναπεράσει'.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 11:25 π.μ.

@ανώνυμε
Υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς;
Γιατί οι καταγγελίες, αυτές, ήρθαν σε μια περίοδο που η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στο τοίχο και το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να ανεβάζει στροφές;
Όποιος λοιπόν, απο τα στελέχη, νιώθει οτι το μόνο που μπορεί να προσφέρει στο κόμμα είναι, το να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, ας κατέβει τώρα.
Και για να το προχωρήσω παρακάτω. Ο Τσάτσος ήταν το βολικότερο άτομο για να μπεί μπροστά σε αυτό που έγινε. Μην ξεχνάτε οτι δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, οπότε δεν μπορεί και να διαγραφεί. Αυτοί που κρύβονται απο πίσω του όμως, είναι που πρέπει να κατέβουν άμεσα απο το τρένο. Ας το κάνουν τώρα, που βρίσκεται στην στάση γιατί μετά το συνέδριο θα πρέπει να πηδήξουν "εν κινήση".

ellie είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 11:34 π.μ.

Θα διαφωνίσω με το κατέβα, ανοιχτά είναι. Δεν έχει το ΠΑΣΟΚ και κανένα τόσο μεγάλο ποσοστό ώστε να μπορεί να το πεί αυτό. Καλές οι ιδεολογίες και οι καθαρές θέσεις, αλλά τα νούμερα μετράνε. Τα άσχημα αποτελέσματα της 16/9 μας οδήγησαν στή σύγκρουση και είχαμε αρκετές απώλειες μέχρι τις 11/11, δεν νομίζω ότι η τακτική αυτή πρέπει να συνεχιστει διότι δεν οφελεί κανέναν. Καλημέρα

Grammateas είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 12:09 μ.μ.

Η πολιτική δεν είναι ζάρια να τα πετάς και ότι έρθει. Με διαγραφές και αποβιβάσεις στελεχών ο Γιώργος παίζει με την τυχη του ΠΑΣΟΚ, που έτσι και αλλιώς δε φαίνεται να είναι ευνοϊκή.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 12:57 μ.μ.

@gramateas
Θέλω ειλικρινή απάντηση. Δεν πιστεύεις οτι υπάρχουν άτομα που έχουν γίνει τόσο αντιπαραγωγικά, που πρέπει επιτέλους να κάνουν στην άκρη; Και δεν μιλάω μόνο για υποστηρικτες του ΒΒ, αλλά και κάποιους του ΓΑΠ.
(ποτέ δεν μίλησα για διαγραφές, σε εθελουσία έξοδο αναφέρομαι).

Grammateas είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 1:02 μ.μ.

@ναι, το πιστεύω. Μάλιστα δεν θα έλεγα αντιπαραγωγικά, όσο χορτασμένα από αξιώματα. Όμως δεν μπορώ να κρίνω κανένας ως άλλος ιεροεξεταστής και να τους δείξω εγώ την πόρτα της εξόδου.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 3:14 μ.μ.

@gramateas
μα... αν δεν την δούν μόνοι τους πρέπει να τους χτυπήσουμε το καμπανάκι.
Ο Τσάτσος με απογοήτευσε...

Σ.Μ. είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 4:09 μ.μ.

Χαίρομαι Παναγιώτη που πριν διαβάσω το σχόλιο σου με το τρένο, ένιωσα την ίδια ανάγκη να σχολιάσω την ύπουλη κίνηση του κ. Τσάτσου στο www.aratepylas.blogspot.com

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 4:13 μ.μ.

@Σ.Μ
Ειλικρινά με απογοήτευσε. Η εκτίμηση μου στον επιστήμονα Τσάτσο μένει ως έχει. Στον πολιτικό όμως...

Σ.Μ. είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 4:14 μ.μ.

@πρεζα tv: δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας στο θέμα της δήθεν νοθείας. νοθεία δεν μπορεί να έγινε, δεν το ισχυρίστηκαν ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Σκανδαλίδης. Ανοργανωσιά, κακή μετάδοση κλπ μπορεί να έγιναν, νοθεία αδύνατον. Επαναλαμβάνω ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι κάνουν τους δικαστικούς αντιπροσώπους στις εθνικές εκλογές, εκεί να δείτε πόσα αποτελέσματα "χάνονται" στο δρόμο προς τις Νομαρχίες! Και πόσοι σταυροί. Και όμως, κανένας Τσάτσος δεν βγήκε εκεί να αμφισβητήσει το αδιάβλητο των εκλογών.

gpapoul είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 8:53 μ.μ.

Αυτοί που τα λένε ξέρουν πολύ καλά από νοθείες. Ειδικά των συνειδήσεων. Ας ρωτήσουν και τα "συγκροτήματα" που έχουν κι αυτά τόσο άγχος για την εξουσία...

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 9:40 μ.μ.

Όπως είπα και παραπάνω πιστεύω πως υπήρξε νοθεία!
Βέβαια αυτή είναι μια καθαρά προσωπική μου εκτίμηση, (χωρίς να έχω κάποια απόδειξη), γι’ αυτό το λόγο και την εκφράζω, αποκλειστικά και μόνο, σε μια ομάδα ομοϊδεατών. Την θεωρώ καθαρά ενδοοικογενειακή υπόθεση!!
Προσωπικά καταδικάζω τον τρόπο που ο κύριος Τσάτσος διάλεξε να εκφράσει την άποψη του, ιδίως σε μία περίοδο που αντιμετωπίζουμε μια τόσο σφοδρή επίθεση από την κυβέρνηση. Θα μπορούσε να εκθέσει τις ενστάσεις του στα εσωκομματικά όργανα.
Δεν σας κρύβω ότι είμαι από αυτούς που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στήριξαν τον κ. Βενιζέλο. Από εκεί και πέρα στηρίζω απόλυτα την επανεκλογή του κ. Παπανδρέου.
Απλά θα ήθελα να σας πω ότι είναι τραγικό να βλέπω το ΠΑΣΟΚ να είναι χωρισμένο στα δύο (με ένα απύθμενο μένος και από τις δύο πλευρές).
Είναι τραγικό μια τόσο ανίκανη κυβέρνηση να παραμένει πρώτη στις δημοσκοπήσεις.
Είναι τραγικό ο κ. Καραμανλή, μετά από τόσες γκάφες, να παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός.
Είναι τραγικό να ρίχνουμε στη πυρά και το ανάθεμα 8 χρόνια διακυβέρνησης (βλ. Σημίτης).
Είναι τραγικό να ψαχνόμαστε για το αν έχουμε προτάσεις.
Είναι τραγικό ένας άνθρωπος ο οποίος υπήρξε για χρόνια υπουργός σε σημαντικές θέσεις να μην μπορεί να εκφράσει δυναμικό πολιτικό λόγο (βλ. Γ.Π.).

Όσο αφορά την στήριξη από τα ΜΜΕ νομίζω ότι ο κ. Παπανδρέου ήταν για πολλά χρόνια το αγαπημένο τους παιδί, ας μην μιλάμε λοιπόν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.

Τέλος, έτσι όπως το πάμε, σίγουρα κάποιοι θα κατέβουν κάποια στιγμή από το τρένο, απλά από εκεί και πέρα το τρένο ποτέ ξανά δεν θα είναι όπως πρώτα (Ενωμένο - Δυνατό).

Καλό ταξίδι σύντροφοι......

NdN είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 11:16 μ.μ.

Κατεβάσαμε αρκετούς από το τρένο με το ζόρι όλα αυτά τα χρόνια. Ο μηχανοδηγός μάλιστα ανακοίνωνε στους υπόλοιπους επιβάτες ότι αυτοί που κατέβηκαν "έθεσαν εαυτόν εκτός τρένου", διότι δεν συμφώνησαν με τον προορισμό. Τώρα τελευταία κάποιοι μέσα στο τρένο φωνασκούν ότι ο προορισμός είναι λάθος αλλά δεν λένε να κατέβουν. Επίσης μερικοί επιβάτες κλέβουν τα κινητά, τις τσάντες και το φαγητό των υπολοίπων. Αυτούς θα τους κατεβάσουμε ή θα περιμένουμε να φιλοτιμηθούν?

Για να μην με ρωτήσει κανείς ποιους εννοώ...στην πρώτη περίπτωση τον μεγαλοκαθηγητή και στην δεύτερη ρωτήστε τη Βασούλα. Αυτή το είπε.

Grammateas είπε... @ 20 Δεκεμβρίου 2007 - 1:19 μ.μ.

Εμένα παιδιά με ενόχλησε που την Τρίτη απάντησε ο Παπανδρέου στους υπουργούς της ΝΔ. Νομίζω ότι πρέπει μόνο να αντιμετωπίζει κατά μέτωπο τον Καραμανλή και τους Υπουργούς οι 3 κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μας.Φάνηκε ξεκάθαρα πάντως ότι στη ΝΔ έχουν σχεδιασμένη επίθεση για να "κοντύνουν" τον Γιώργο...

epicurus είπε... @ 20 Δεκεμβρίου 2007 - 1:42 μ.μ.

O Τσάτσος κατάφερε να γίνει αυτό που λέει το ονομά του.
Τόσο μίσος πια?

τσότσος είπε... @ 20 Δεκεμβρίου 2007 - 3:47 μ.μ.

Αχ βρε παιδιά, αναλώνεστε στα εσωκομματικά, την κοινωνία που στενάζει δεν την σκέπτεστε; Και τί με νοιάζει εμένα ο Τσάτσος και η μικρή ή μεγάλη νοθεία όταν ο πιο άχρηστος πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα αλωνίζει και ο ΓΑΠ ασχολείται με το συνέδριο; Οι εσωκομματικές έληξαν, το χάσμα βάθυνε (άρα ίσως αυτή η πρωτόγνωρη διαδικασία δεν ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα), οι νικητές πανηγύρισαν γιατί 400 χιλιάδες (από τα 3 εκ.) Έλληνες τους ψήφισαν και οι χαμένοι ψάχνουν ψύλλους στ'άχυρα...
Όσοι είστε μέσα στο ΠΑΣΟΚ κοιτάξτε μήπως μπορείτε να "κουνήσετε" κάτι, εμείς οι φίλοι, οι "απ'έξω", αγωνιούμε για το μέλλον μας που ισοπεδώνεται από τον οδοστρωτήρα ΝΔ.
Θυμηθείτε το: πολλοί από μας είτε θα πάνε στον ΣΥΝ είτε, την ημέρα των εκλογών, θα πάνε εκδρομή...Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ντεφορμέ!!

vagnes είπε... @ 20 Δεκεμβρίου 2007 - 5:34 μ.μ.

Αν δεν ακουτε τη συμβουλη του τσοτσου ακουστε τη δικη μου.
ΣΕ καθε στροφη εξασκειται μια δυναμη που λεγεται φυγόκεντρος.
Σε καθε εσωστρεφεια εξασκειται πλην της φυγοκεντρου (απο τα προβληματα) και μια αλλη δυναμη, αυτη της ΔΙΑΛΥΣΗΣ...
Μηπως μαγειρευεται κατι τετοιο τελικα;

Δημοσίευση σχολίου