Επιτέλους αντιπολίτευση!
| 32 αφορμές για διάλογο ]


Αν και καθυστερημένα, το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να κάνει αντιπολίτευση "νέου τύπου" με αφορμή το ασφαλιστικό.
Σκοπός είναι να πείσει την κοινή γνώμη ότι καμιά σχέση δεν έχουν οι πολιτικές του, που εφάρμοσε ως κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό με εκείνες που εφαρμόζει η Ν.Δ. και καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν οι σημερινές προτάσεις του με τις επιλογές της Ν.Δ.
Για τον λόγο αυτό έδωσε χθες στη δημοσιότητα αναλυτικά ενημερωτικά σημειώματα με:
- Σύγκριση ανάμεσα στους νόμους Σιούφα του 1992 και Ρέππα 2002 και ανάδειξη των διαφορών τους.
- Σύγκριση και ανάδειξη των διαφορών ανάμεσα στις σημερινές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές της Ν.Δ.
Χωρίς φωνές και στείρα άρνηση αλλά με επιχειρήματα και αντιπροτάσεις η κίνηση αυτή, ελπίζω, ότι σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η αντιπολίτευση σε αυτή την χώρα. Ίδωμεν...

Υ.Γ Αν, τώρα το ΠΑΣΟΚ προχωρήσει και σε ηλεκτρονικό δημοψήφισμα, για τις θέσεις του στο ασφαλιστικό, θα αποδείξει ότι θέλει να μετατραπεί (και στην πράξη) σε ανοιχτό, στους πολίτες, κόμμα.

32 αφορμές για διάλογο

ellie είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 4:56 μ.μ.

Να δούμε αν θα προβληθούν από τα ΜΜΕ οι θέσεις αυτές και με τι σχόλια (ύφος)

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 5:11 μ.μ.

Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αν κάνεις μια επίσκεψη στο site του πασοκ θα δείς οτι ούτε οι ίδιοι έχουν καταλάβει οτι ξεκίνησαν την αντιπολίτευση. Αντί να το προβάλουν πρώτο πρώτο το έχουν θάψει κάπου στο τέλος, σαν μια ξερή ανακοίνωση.]
Τελικά ο Παπανδρέου πρέπει να κάνει πολλή δουλειά, ακόμα, για να αλλάξει την νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ...

ellie είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 5:18 μ.μ.

Αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις. Ούτε που το χουν καταλάβει κάποιοι εκεί μέσα ότι έχουν θέσεις ..

krogias είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 7:28 μ.μ.

Παναγιώτη,
Έχει ίδιο Link και στα δύο :)
Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ βγάζει ενημερωτικά σημειώματα. Για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας το έχει κάνει. Αλλά δεν προβάλλονται όσο θα πρεπε...
Δεν υπάρχει μόνο το διαδίκτυο.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 7:59 μ.μ.

@krogia
Γιώργο, στο συγκεκριμένο link βρίσκονται και τα δυο θέματα.
Συμφωνώ οτι δεν υπάρχει μόνο το διαδίκτυο, η επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ, όμως είναι ο καθρέφτης του, και αντί για ένα δυναμικό εργαλείο πληροφόρησης, ο επισκέπτης βλέπει ένα απαρχαιωμένο site.
Στην ΚΟΕΣ πρέπει πρώτα απ' όλα να αλλάξετε την νοοτροπία ανθρώπων στο ΠΑΣΟΚ, που λειτουργούν ακριβώς σαν το site του.
Και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Μακάρι να τα καταφέρετε. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, διότι βλέπω μέσα στην επιτροπή, πολλά ανοιχτά μυαλά...

krogias είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 8:05 μ.μ.

Α, εννοούσα και αυτό:
http://www.pasok.gr/portal/gr//54027/7/7/1/showdoc.html
Δεν νομίζω ότι 2 μήνες φτάνουν για να αλλάξει οποιαδήποτε νοοτροπία.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το www.pasok.gr πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει! Αν όχι αυτούς τους 2 μήνες, σίγουρα τους επόμενους.
Πρέπει να γίνει portal για τους πολίτες και όχι πρακτορείο ειδήσεων για τα Μ.Μ.Ε. που έτσι και αλλιώς τα παίρνουν όλα στα email τους.

tractatus είπε... @ 11 Δεκεμβρίου 2007 - 11:00 μ.μ.

Να σας πω πώς αλλάζει νοοτροπία το ΠΑΣΟΚ. Με εργασοθεραπεία.
Οι θέσεις για το ασφαλιστικό έχουν κυκλοφορήσει σε φυλάδια και έφτασαν στις Ν.Ο. Λοιπόν, είναι καιρός ν αμάθουμε να είμαστε και αχθοφόροι σε αυτή την οργάνωση και όχι καρεκλοκένταυροι. Ακόμα και οι θέσεις και η ταυτότητα και ό,τι τέλος πάντων θέλουμε ν' αλλάξει θα βγεί απο τη δουλειά και την επικοινωνία με τον κόσμο. Εχουμε αναλωθεί στην εσωκοματική πάλη και ξεχάσαμε ότι αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν έξω απο το ΠΑΣΟΚ. Δουλειά, λοιπόν, για να κάνουμε και επικοδομητική κριτική και κάποιοι να την ακούνε....

fisherman είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 12:58 μ.μ.

@tractatus
Ίσως η μάζοξη των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ πάλι στις τοπικές και το μοίρασμα φυλλαδίων και ενημέρωση θα ήταν μία καλή κίνηση... Για να δίξουν και οι νομαρχιακές αλλά και οι τοπικές δουλεύουν οτι είμαστε εκεί...

krogias είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 1:10 μ.μ.

@ fisherman: Μαζί σου! :)

tractatus είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 2:40 μ.μ.

@Fisherman μα αυτό ακριβώς πρότεινα. Εχω βαρεθεί να βλέπω βολεμένους να κάθονται στα γραφεία με κρεμασμένα χέρια....και να λένε ΔΕΝ γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!!

Dylan Dog είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 4:05 μ.μ.

Για να αλλάξει το Πασόκ πρέπει να κάνουν προτάσεις και όχι συγκρίσεις . Επίσης αντιπολίτευση μπορεί να γίνει από πολιτικούς και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς . Έχει δώσει τόσο περιθώριο για αντιπολίτευση η ΝΔ και δεν πρέπει να το αφήνουν ανεκμετάλλευτο . Δεν είναι σωστό να γίνεται αντιπολίτευση μόνο από τον Λαζόπουλο , τον Τριανταφυλλόπουλο και τον ίδιο τον Μαγγίνα !

krogias είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 4:34 μ.μ.

Dylan,
α) Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις στο ΠΑΣΟΚ. Διάβασε τα παραπάνω link.
β) Λες ότι η Ν.Δ. έχει αφήσει πολύ χώρο για αντιπολίτευση. Πως να κάνεις σε κάτι που δεν υπάρχει, παρά μόνο να καταγγέλλεις αυτό που δεν υπάρχει;
Είδες εσύ κάπου, π.χ. σε site της Ν.Δ. συγκεκριμένες προτάσεις για το ασφαλιστικό...;
Έχει δει ποτέ σε site της Ν.Δ. ΚΑΠΟΙΑ Πρόταση για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 4:46 μ.μ.

Συμφωνώ με τον Krogia και προσθέτω και κάτι ακόμα. Ο Λαζόπουλος κάνει σάτυρα και όχι αντιπολίτευση. Τα λοιπά κόμματα,δε, προχωράνε με την δοκιμασμένη συνταγή του "λέμε στα πάντα όχι αλλά δεν προτείνουμε και τίποτα".
Το ΠΑΣΟΚ απο την άλλη, σαν κόμμα εξουσίας, έχει την υποχρέωση να αντιπροτείνει. Με το ασφαλιστικό έκανε την αρχή.
Και για να πιαστώ απο το σχόλιο σου και να πάω την κουβέντα λίγο παρακάτω, συνεργασία, με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, για κοινή αντιπολίτευση δεν μπορεί να γίνει εφόσον το κόμμα του Αλαβάνου εξακολουθεί να βαδίζει με την συνταγή που προανέφερα.

krogias είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 4:52 μ.μ.

Συμφωνώ Παναγιώτη. ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιες επικοινωνιακές και επιφανειακές πολιτικές προσεγγίσεις δεν μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ
->Κι εδώ μια ανάλογη προσέγγιση με περιτύλιγμα το "παλιό κακό ΠΑΣΟΚ" που δεν μου άρεσε...

krogias είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 4:54 μ.μ.

->Αυτό είναι το σωστό link ελπίζω... :)

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 5:10 μ.μ.

@KROGIA
" Το παλιο κακό ΠΑΣΟΚ, που δεν μου άρεσε"
Να 'ξερες πόσο συμφωνώ!!!
Ακόμα, βέβαια, θέλει δουλειά, διότι (και επιμένω σε αυτό) πολλοί στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν, ακόμα, καταλάβει οτι πρέπει να αλλάξουμε...

Μετεωρίτης είπε... @ 12 Δεκεμβρίου 2007 - 11:50 μ.μ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!!!

Dylan Dog είπε... @ 13 Δεκεμβρίου 2007 - 1:22 μ.μ.

Αντιπολίτευση δεν γίνεται μόνο από το ίντερνετ , ειδικά σε μια χώρα που δεν έχουν όλοι προσβαση . Από το εκλογικό σώμα είναι μικρό το κομμάτι που παρακολουθεί το ίντερνετ και ακόμα μικρότερο αυτό που μπαίνει στην σελίδα του ΠΑΣΟΚ .

mania είπε... @ 13 Δεκεμβρίου 2007 - 6:13 μ.μ.

Παναγιωτάκη μου,
καλά σε κατάλαβα εγώ ότι είσαι Πασόκος! Να μου πεις τι άλλο μας απέμεινε να είμαστε;;; Ν.Δ. (@#%$*), ή ΣΥΝ που το πρόγραμμα του είναι του στυλ μια δίκαιη λύση στο ασφαλιστικό κλπ (λες και τα άλλα κόμματα ομολογούν ότι οι δικές τους λύσεις δεν είναι δίκαιες) ή ΚΚΕ που δεν τολμά να ομολογήσει ότι το πολίτευμα που η ίδια η ζωή απέρριψε αυτοί θα το επιβάλουν;;; (με την Κανέλλη υπουργό Θρησκευμάτων!). Αχ και πάλι βαχ φαντάσου ότι δεν μας μένει παρά το ΠΑΣΟΚ!!! και ξανά βαχ!

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 13 Δεκεμβρίου 2007 - 9:37 μ.μ.

@mania
Δεν το έκρυψα ποτέ!

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 13 Δεκεμβρίου 2007 - 9:40 μ.μ.

@dylan dog
Φυσικά και δεν γίνεται μόνο απο το internet. Ο τρόπος που λειτουργεί, όμως, το pasok.gr είναι αντιπροσωπευτικός της συνολικής φιλοσοφίας του κόμματος.
Και αυτό, το ξαναλέω, πρέπει να αλλάξει...

katerina είπε... @ 13 Δεκεμβρίου 2007 - 11:28 μ.μ.

Να μπώ και εγώ η αιρετική στη κουβέντα σας;
Παναγιώτη, διαφωνώ και επί της ουσίας και επί της αποτελεσματικότητας αυτής της αντιπολιτευτικής προσέγγισης. Το ΠΑΣΟΚ δεν πρεπει να πέσει όυτε στη λόυμπα της κυβέρνησης ούτε πολυ περισσότερο στην ευπεπτη μεν αλλά απλουστευτική και λαικίστικη λογική των ΜΜΕ, που συγκρίνει τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει το ιστορικό χρέος να αναδέξει το ασφαλιστικό σαν την κύρια παράμετρο της κοινωνικής συνοχής. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναδείξει την κοινωνική συνοχή σαν την πρωταγωνιστική παράμετρο της Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας. Οι διαχειριστικές προσεγγίσεις ν. Ρέππα vs ν. Σιουφα αποδυναμώνουν την ουσία και επιβεβαιώνουν τις μικροδιαφορές. Αυτό μπορεί να είναι ένα memo αλλά σε καμμία περίπτωση το βαρύ πυροβολικό.Κατα την ταπεινή μου γνώμη, το ΠΑΣΟΚ παίζει σε λάθος γήπεδο. Η δημοσιονομική ορθοδοξία είναι το δυνατό σημείο του νεοφιλευθερισμού. Εμείς είμαστε σοσιαλιστές. Ετσι δεν είναι;;;;;;;;;

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 14 Δεκεμβρίου 2007 - 1:02 π.μ.

Κατερίνα διαφωνώ.
Όταν το πασοκ απλά φώναζε και ούρλιαζε (σαν το συριζα) δεν μας άρεσε. Τώρα που αντιπροτείνει και συγκρίνει προγράμματα και θέσεις, πάλι δεν μας αρέσει.
Τί θέλουμε απο το Πασοκ, επιτέλους;

katerina είπε... @ 14 Δεκεμβρίου 2007 - 10:58 μ.μ.

Παναγιώτη, δεν συζητάμε για την σκηνοθεσία του ρόλου. Εδώ συζητάμε ότι ο ρόλος ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί.
Η επικοινωνιακή πολιτική και του ΠΑΣΟΚ και κατ' επέκταση του ΓΑΠ δεν είναι το πρωτευον.
Νομίζεις ότι ο κόσμος είναι αφελής και δεν διαβάζει πίσω από τις γραμμές;;

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε... @ 16 Δεκεμβρίου 2007 - 2:16 μ.μ.

@Κατερίνα
Αν θες να σου μιλήσω σε στενά κομματικά πλαίσια, θα σου έλεγα οτι, ναί η επικοινωνιακή πολιτική είναι το "α" και το "ω".
Για να μιλήσω, όμως, σαν ενεργός πολίτης θα σου πω τούτο.
Το να συμφωνεί ή να διαφωνεί κάποιος με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ σημαίνει οτι υπάρχουν θέσεις και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα.
Τώρα, αν παρατήρησες το υστερόγραφο του post θα διάβασες τα περί δημοψηφίσματος. Επιμένω, λοιπόν οτι πρέπει να γίνει, ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε ενεργά αυτές τις θέσεις.
Και αυτό δεν θα είναι επικοινωνιακό τρίκ αλλά βαθιά πολιτική πράξη...

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 10:57 μ.μ.

O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......
Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 15 Dec 2007 14:11 GMT

O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

www.alfavita.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

www.alfavita.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

www.alfavita.gr
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε... @ 19 Δεκεμβρίου 2007 - 10:58 μ.μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

www.alfavita.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

www.alfavita.gr
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

3:59 μμ

17 Δεκέμβριος 2007 4:15 μμ
Ανώνυμος είπε...
Ο ΚΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ O ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ....ΕΙΧΕ ΟΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ...ΠΗΡΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....ΠΟΥΛΑΓΕ ΒΙΒΛΙΑ.....Η
ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ....

danton είπε... @ 27 Δεκεμβρίου 2007 - 2:01 μ.μ.

Παναγιώτη καλημέρα
Έστω και αργά θα σου πω την άποψή μου για το ΠΑΣΟΚ.Όταν πήγα να ψηφήσω στις 11/11 τους έγραψα και το mail μου.Μου στείλαν λοιπόν πολλά ομολογουμένως mail με θέσεις για το ασφαλιστικό,την ΔΕΗ,τον προϋπολογισμό του 2008!!!!! με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι εδώ όχι μόνο καλά,άριστα.
Είναι όμως λίγο παλαιοκομματική η γραφή? η φρασεολογία?και οι θέσεις όχι πολύ τεκμειριομένες για θέσεις πολιτικού κόμματος εξουσίας.Εμένα προσωπικά δεν μου έφτασαν.Πολύ θεωρητικές για να πείσουν κάποιον δύσπιστο.Ας καταλάβουν ότι έχουν υποχρέωση να κάνουν αντιπολίτευση επιτέλους.Δεν ξέρω αν εσένα στα έστειλαν,αν ναι θέλω την άποψή σου.

danton είπε... @ 27 Δεκεμβρίου 2007 - 2:01 μ.μ.

Παναγιώτη καλημέρα
Έστω και αργά θα σου πω την άποψή μου για το ΠΑΣΟΚ.Όταν πήγα να ψηφήσω στις 11/11 τους έγραψα και το mail μου.Μου στείλαν λοιπόν πολλά ομολογουμένως mail με θέσεις για το ασφαλιστικό,την ΔΕΗ,τον προϋπολογισμό του 2008!!!!! με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι εδώ όχι μόνο καλά,άριστα.
Είναι όμως λίγο παλαιοκομματική η γραφή? η φρασεολογία?και οι θέσεις όχι πολύ τεκμειριομένες για θέσεις πολιτικού κόμματος εξουσίας.Εμένα προσωπικά δεν μου έφτασαν.Πολύ θεωρητικές για να πείσουν κάποιον δύσπιστο.Ας καταλάβουν ότι έχουν υποχρέωση να κάνουν αντιπολίτευση επιτέλους.Δεν ξέρω αν εσένα στα έστειλαν,αν ναι θέλω την άποψή σου.

Ανώνυμος είπε... @ 28 Δεκεμβρίου 2007 - 2:36 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας ο χαφιές της ασφάλειας στο διαδίκτυο...προσέχτε τον...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=805268

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

O κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ"ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

www.alfavita.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......
ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ !!
www.alfavita.gr
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

Ο κ. Χρήστος Κάτσικας ο χαφιές της ασφάλειας στο διαδίκτυο...προσέχτε τον...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

15 Δεκέμβριος 2007 4:19 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

alfavita.gr: Αλλαγή φρουράς στο Παιδαγωγικό ΙνστιτούτοΤην Δευτέρα το πρωί 10/12 ζητήθηκαν από το ΥΠΕΠΘ οι παραιτήσεις του Προέδρου και των Αντιπροέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Τις επόμενες μέρες το ΥΠΕΠΘ αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα ηγεσία του Π.Ι.Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ινστιτούτου κ. Δ.Βλάχο να παραδώσουν ο ίδιος, οι επτά αντιπρόεδροι και οι αναπληρωτές τους τις παραιτήσεις τους

η αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και πρόεδρος του Τμήματος Αξιολόγησης κυρία Εύη Μπότσαρη,

ο αντιπρόεδρος του ινστιτούτου και πρόεδρος του Τμήματος Ερευνών, Τεκμηρίωσης και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας κ. Σωτ. Γκλαβάς, καθώς και οι κκ. Π. Μπερερής, αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ναπ. Μήτσης, πρόεδρος του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Στ.Τζέπογλου, πρόεδρος του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κ.Στεφανίδης, πρόεδρος του Τμήματος Ειδικής Αγωγής, Ιω. Δαγκλής, πρόεδρος του Τμήματος Ποιότητας της Εκπαίδευσης.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες (εφημ ΤΟ ΒΗΜΑ 11/12) αναφέρουν ότι στόχος του ΥΠΕΠΘ είναι η αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των σχολικών βιβλίων, έτσι ώστε να επιλέγονται πλέον από λίστες εγκεκριμένων εγχειριδίων και όχι να συγγράφονται μετά την ανάθεσή τους υπό την επίβλεψη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επόμενο βήμα θα είναι η αλλαγή των αναλυτικών προγραμμάτων στα σχολεία. Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν τους πρώτους μήνες του 2008.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ανάθεσης των σχολικών εγχειριδίων θα αλλάξει. Ως σήμερα το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ανέθετε το «πακέτο» των διδακτικών βιβλίων σε συγγραφείς, ομάδες συγγραφέων ή εκδοτικούς οίκους. Οι ίδιοι παρέδιδαν το κάθε βιβλίο σε τρεις φάσεις, στη διάρκεια των οποίων γίνονταν διορθώσεις.
Στόχος είναι στο μέλλον το ινστιτούτο να επιλέγει απλώς το καλύτερο από μια λίστα βιβλίων μεμονωμένων συγγραφέων ή εκδοτικών οίκων, στα οποία οι αξιολογητές θα μπορούν να κάνουν τις τελικές διορθώσεις με βάση τα αναλυτικά προγράμματα των σχολείων. Σε δεύτερη φάση το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σε αλλαγή των αναλυτικών προγραμμάτων, επαναπροσδιορισμό της βαρύτητας των μαθημάτων και ενίσχυση συγκεκριμένων ωρών με βάση και τις επιλογές των μαθητών ανά επιστημονικό πεδίο.

15 Δεκέμβριος 2007 4:21 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!!
Ο Κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ !!!!

ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ!!

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

15 Δεκέμβριος 2007 4:25 μμ
Ανώνυμος είπε...
Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2007

Εκπαιδευτική πολιτική και "καρφώματα"...
..
Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ “ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ” ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!! (www.alfavita.gr). ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ” ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ; ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ “ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ”...
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ

http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_18.html

18 Δεκέμβριος 2007 12:22 μμ
Ανώνυμος είπε...
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!!!!

ΕΙΧΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΤΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ" ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ !!!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ...

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΕΔΩΣΕ" ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΦΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!!

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ??
ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΘΗΛΕΙΑ...ΙΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...!!!

ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ
# posted by Ανώνυμος : 12:15 μμ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ. !!

ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ!!!
# posted by Ανώνυμος : 12:16 μμ
"ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ...Ο ΙΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...!!!
# posted by Ανώνυμος : 12:17 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!!
Ο Κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ !!!!

ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ!!

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

15 Δεκέμβριος 2007 4:25 μμ
Ανάρτηση Σχολίου

18 Δεκέμβριος 2007 12:23 μμ

19/12/07

Ανώνυμος είπε... @ 28 Δεκεμβρίου 2007 - 2:36 μ.μ.

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟ 2008"
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΠΙΜΟΡΦΩΣΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:22 μ.μ.

ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室

Δημοσίευση σχολίου