Οι σκλάβοι του Γιώργου Καρατζαφέρη...
| 5 αφορμές για διάλογο ]


Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, καταγγέλλει, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, για το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για το γνωστό κανάλι του Καρατζαφέρη.
Στο δελτίο τύπου, το εργατικό κέντρο Αθήνας, αναφέρετε στην καταστρατήγηση των νόμιμων δικαιωμάτων των Τεχνικών στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ. "Εργάζονται με πενιχρούς μισθούς, ανύπαρκτα ωράρια και πλήρη παραβίαση κάθε εργατικής νομοθεσίας, σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου που έγινε από το Σ.ΕΠ.Ε. στον σταθμό."
Καταδικάζει, επίσης, τον πρωτοφανή τρόπο κερδοσκοπίας του τηλεοπτικού σταθμού σε βάρος των εργαζομένων του. Και προειδοποιεί, ότι αν δεν εφαρμόσουν άμεσα την τηλεοπτική και εργατική νομοθεσία, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις.
Και όλα αυτά την ώρα που ο "αριστερός" (sic), Γιώργος Καρατζαφέρης, εμφανίζεται, εντός και εκτός βουλής, ως ο προστάτης των αδυνάτων.
Πώς το έλεγε η Μαλβίνα, Θεός 'σχωρέστην; "ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!"

5 αφορμές για διάλογο

Pan είπε... @ 2 Νοεμβρίου 2007 - 12:15 μ.μ.

Δεν νομίζω κάποιος άλλος να το εξέφραζε πιο σωστά.

Εξάκτινος είπε... @ 2 Νοεμβρίου 2007 - 12:34 μ.μ.

Αυτά είναι γνωστά στην πιάτσα. Απλά όσοι θέλουν να ξεκινήσουν τηλεόραση περνάνε από εκεί γιατί τους βγάζει στο κανάλι. αν τραβάνε συνεχίζουν για πιο μεγάλα κόλπα. Αν δεν τραβάνε τους εκμεταλλεύεται.

Κύριοι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λειτουργεί φασιστικά. Αυτό το βλέπεις κάθε μέρα όταν μιλάει. Απευθύνεται στο ιταμότερο ένστικτο του πολίτη και αυτό έκανε ο φασισμός. Ευτυχώς που δεν έχει τα προσόντα να ηλεκτρίσει το πλήθος.

Matrix είπε... @ 2 Νοεμβρίου 2007 - 2:27 μ.μ.

"....Πώς το έλεγε η Μαλβίνα, Θεός 'σχωρέστην; "ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!"..."

Ταιριάζει σε πολλούς στις μέρες μας...

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ είπε... @ 2 Νοεμβρίου 2007 - 2:42 μ.μ.

Πως να το πούμε "Φασίστας" λόγω ανεργίας..
Σκλάβος, λόγω φάτσας (που δνε πουλάει..)

Μιχάλης Τσαντίλας είπε... @ 2 Νοεμβρίου 2007 - 3:38 μ.μ.

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος πήρε 3,8% στις εκλογές και είναι στη Βουλή. Όσο υπάρχει ένα ποσοστό πολιτών που τον στηρίζουν, θα πρέπει να τον υποστούμε. Ήθελα να ξέρω όμως, αν θα του επιβληθούν κυρώσεις για αυτό το θέμα. Δεν θα πρέπει να επέμβει κάποιος αρμόδιος;

Δημοσίευση σχολίου