Ο αξιότιμος κύριος Θωμάς...
| 3 αφορμές για διάλογο ]


Η ώρα για να βγει ο πρόεδρος πλησιάζει Ένας κοντόχοντρος τύπος με λενινιστικό μουσάκι στριφογυρίζει νευρικός στην θέση του. Το πράσινο πουκάμισο του έχει λουστεί από τον ιδρώτα, ενώ το ασορτί μαντιλάκι στάζει από το σκούπισμα του μετώπου του.
Ξάφνου πετάγεται σαν ελατήριο από την θέση του. "Κύριε βουλευτά μου", αρχίζει να φωνάζει "Τι χαρά!" Ο νεόκοπος βουλευτής του δίνει το χέρι και με ένα αμήχανο χαμόγελο τον χαιρετά.
"Σας, το 'πα, δεν σας στο 'πα κύριε βουλευτά; Σιγά μην έβγαινε ο άλλος, σας το 'πα! Μην ξεχάσετε αυτό που σας έλεγα, πρέπει να τα πούμε."
"Θα τα πούμε, Θωμά" του απαντά αμήχανα ο νεόκοπος και απομακρύνετε βιαστικά.
Ο Θωμάς γυρνά ξανά το κεφάλι εκεί απ' όπου μπαίνουν τα στελέχη. "Ο Λαλιώτης, ο Λαλιώτης!", πετάγετε και λέει μια γυναίκα δίπλα μου. Το πλήθος γύρω του χειροκροτά. "Γεια σου κανόνι του ΠΑΣΟΚ", ουρλιάζει ο Θωμάς.
Σε λίγη ώρα η εκφωνήτρια ανακοινώνει, " Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι εδώ!". Ο Θωμάς εκστασιάζεται, βουτάει την καρέκλα του και ανεβαίνει επάνω. Κάτω από την σόλα του παπουτσιού του βρίσκεται το πρόγραμμα του Παπανδρέου, για τις αλλαγές στο κόμμα. Τι τον νοιάζει, όμως, τον Θωμά. Αυτός χειροκροτητής γεννήθηκε, και σαν τέτοιος θα πεθάνει...

Υ.Γ Ο Θωμάς είναι υπαρκτό πρόσωπο. Τον είχα, χθες δίπλα μου στην ομιλία. Αλλά Θωμάδες βλέπουμε παντού και θα τους βλέπουμε για πάντα...

3 αφορμές για διάλογο

a.g είπε... @ 18 Οκτωβρίου 2007 - 9:44 π.μ.

ΓΚΟΡΤΖΟΣ, ΓΚΟΡΤΖΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ

Not the boy next door είπε... @ 18 Οκτωβρίου 2007 - 10:39 π.μ.

Τι εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας

"Οι άνθρωποι προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκεφτούν, και όντως αυτό κάνουν" (Bertrand Russell)

danton είπε... @ 18 Οκτωβρίου 2007 - 2:24 μ.μ.

@a.g.
Την θυμάσαι τη συνέχεια?ΜΑΝΤΑΣ-ΜΑΝΤΑΣ!!!Αχ ρε κατακαημένε Γκόρτζο
τι όνειρο να βλεπες χτες βράδυ!!!!!!Δυστυχως φαίνεται πως αυτοί είμαστε και ας μην θέλω να το πιστέψω.

Δημοσίευση σχολίου