Ζήτω τα γκάλοπ!
| 9 αφορμές για διάλογο ]


Δηλαδή ο Παπανδρέου νικά τον Βενιζέλο, που νικά τον Καραμανλή, που νικά τον Παπανδρέου, που νικά τον Βενιζέλο; Απλό είναι,τελικά. Το κατάλαβα...

9 αφορμές για διάλογο

Ανώνυμος είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2007 - 8:03 μ.μ.

Τελικά σ΄ αυτό τον τόπο ακόμα και τα γκάλοπ αναξιόπιστα είναι.
Εξαρτάται από το ποιός το παραγγέλνει για να εξαχθούν και οι ανάλογες προβλέψεις.
Αυτό όμως που γίνεται με το ΠΑΣΟΚ και για το ποιός θα βγει νικητής από την ψηφοφοφορία της 11ης του Νοέμβρη,ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Και τι να πεις όταν σου λένε πως ο κόσμος προτιμάει τον ΓΑΠ για πρόεδρο,ενώ θεωρεί τον Μπένι ικανότερο να κυβερνήσει;Ή οι ερωτόμενοι απαντούν κάνοντας πλάκα ή οι γκαλοπατζήδες δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Μ΄αυτά και μ΄αυτά,σαν εξωτερικός παρατηρητής,πολύ θα γούσταρα να βγει νικητής ο Σκανδαλίδης!

Ανώνυμος είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2007 - 8:06 μ.μ.

Διόρθωση:ερωτώμενοι.

Ανώνυμος είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2007 - 9:44 μ.μ.

πολύ καλό..
-Όξω βρε που λέει και ο Μπάρμπα Γιώργος.
Η συμπλοκή στην νομαρχιακή κοζάνης είναι πιο σημαντικό θέμα από την εξωτερική μας πολιτική

Lego είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2007 - 10:11 μ.μ.

Τελικά σε αυτό τον τόπο ασχολείται κανείς με τίποτα ουσιώδες και όχι με τα γκάλοπ; (Παναγιώτη δεν είναι μομφή προς εσένα :) )
@Παναγιώτη: Ωραίο το καινούριο look :)

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε... @ 23 Οκτωβρίου 2007 - 11:53 μ.μ.

Το συγκεκριμένο γκάλοπ, όπως και τα περισσότερα, δείχνουν την σύγχυση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ. Η σύγχυση αυτή είναι προιόν του τρόπου που προβάλουν το θέμα τα ΜΜΕ ( ο ένας ικανός να ανανεώσει, ο άλλος ικανός να νικήσει). Προσωπικά, βαρέθηκα. Ας γίνουν οι εκλογές να τελειώνουμε, διότι τα αληθινά προβλήματα είναι εκεί έξω και περιμένουν. Και όλοι όσοι πάμε να ψηφίσουμε στις 11 του Νοέμβρη με την πεποίθηση οτι έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τα πάντα, βγαίνοντας ας ανοίξουμε το πορτοφόλι μας. Είναι βέβαιο οτι θα συνέλθουμε αμέσως...

ΠΡΕΖΑ TV είπε... @ 24 Οκτωβρίου 2007 - 12:17 π.μ.

Οπως τα λες...Λιγο απ'ολα...και ολοι μαζι για τη διαλυση του Πασοκ!!!

fisherman είπε... @ 24 Οκτωβρίου 2007 - 9:07 π.μ.

Η φάση μοιάζει με over under στο στοίχημα …

Lego είπε... @ 24 Οκτωβρίου 2007 - 9:53 π.μ.

Εγώ πάντως δεν θα ψηφίσω γιατί θα είμαι στο εξωτερικό :)

Νικολέτα είπε... @ 24 Οκτωβρίου 2007 - 12:03 μ.μ.

Αυτό που έδειξε το γκάλοπ δεν είναι ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ θέλουν πρόεδρο τον ΓΑΠ αλλά θεωρούν καταλληλότερο τον Μπέννυ για πρωθυπουργό. Μπορεί να πέρασε στα γρήγορα, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι κανείς σας δεν αναφέρει ότι τα αυξημένα ποσοστά του Βενιζέλου (όπου αυτά εντοπίζονται) 1. προέρχονται από το ΣΥΝΟΛΟ των ψηφοφόρων και 2. στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπου για "πρώτη φορά" βγαίνει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται, η προτίμηση για το Βενιζέλο προέρχεται από ψηφοφόρους της ΝΔ!!!

έλεος, δηλαδή, αν ρωτήσεις κάποιον που είναι σταθερά ψηφοφόρος της ΝΔ ή κάποιον που ψήφισε ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές, είναι εντελώς φυσικό κι αναμενόμενο να σου πει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιλέξει μεταξύ ΝΔ με Καραμανλή και ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο. Και γιατί να έχει πρόβλημα δηλαδή, να επιλέξει μεταξύ δύο ομοίων σε μια ενδοδεξιά διένεξη. Και ήταν αυτό ακριβώς πουυ τόνιζε και ξανατόνιζε ο Πρετεντέρης "κοιτάξτε, ο Βενιζέλος έχει μεγάλη διείσδυση στους ψηφοφόρους της ΝΔ/μεσαίου χώρου, οπότε, αν θέλετε να ξαναδείτε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, σ'αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απευθυνθεί το κόμμα, άρα, κι όσοι πάτε να ψηφίσετε με ΑΥΤΟ το κριτήριο -της επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία- ξέρετε ποιον πρέπει να επιλέξετε..." .

Μη μασάτε ρε παιδιά... είναι κρίμα

Δημοσίευση σχολίου