Οι Κυκλάδες στο σφυρί...
| Comments ]


Από την "Ελευθεροτυπία".
Δύο μέρες πριν από τις εκλογές, στις 14 Σεπτεμβρίου, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) έχει ορίσει δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση του ακινήτου ΒΚ 462 στην περιοχή Ορμος Καραβοστάση, θέση Λιβάδι, της Φολεγάνδρου.
Η υπόθεση ξεπερνά τις συνήθεις περιπτώσεις εκποίησης δημόσιας περιουσίας στις οποίες μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση, γιατί κάτω από την ουδέτερη αυτή ονομασία («ακίνητο ΒΚ 462») κρύβεται η μία από τις δύο πιο σημαντικές παραλίες του πανέμορφου αυτού νησιού των Κυκλάδων.
Η μάχη, λοιπόν, για τη διάσωση της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες όλης της χώρας που πήρε αυτό το καλοκαίρι τις διαστάσεις πραγματικής αναμέτρησης με επίκεντρο τις ακτές του Σαρωνικού και ειδικότερα το Δήμο Ελληνικού, μεταφέρεται με ευθύνη της κυβέρνησης στις τουριστικές περιοχές της νησιωτικής χώρας. Διαβάστε την συνέχεια...

Τα διαφημιστικά έσοδα, του "πρόχειρου τετραδίου", από τα adsense banners, για τον επόμενο χρόνο, θα διατεθούν στους κατοίκους του πυρόπληκτου Δήμου Στυρέων, της Νότιας Εύβοιας.