Ποιά σύγχρονη Ελλάδα;
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Βγαίνουν και τα δύο μεγάλα κόμματα και μας μιλάνε για δυνατή και σύγχρονη Ελλάδα.
Μάλιστα...
Ξέρετε τι ποσοστό διαθέτει ο κρατικός προυπολογισμός για έρευνα και ανάπτυξη;
Το... τεράστιο 0.61%! Το χαμηλότερο στην Ευρωπαική Ένωση.
Μάλιστα σαν προεκλογική υπόσχεση στην Νέα Δημοκρατία λένε οτι θα το αυξήσουν στο 1,51% ενώ το ΠΑΣΟΚ στο 2.6%, ως το 2010!
Μην το ανεβάσετε τόσο ψηλά ρε παιδιά, θα ζαλιστεί και θα πέσει...

2 αφορμές για διάλογο

Λυκαων είπε... @ 14 Σεπτεμβρίου 2007 - 8:07 π.μ.

Μόνο αυτό; Σκέψου, αγαπητέ φίλε, που θα φτάσουν τη φορολογία αν αποφασίσουν στα σοβαρά να παράσχουν συντάξεις στον μισό ελληνικό πληθυσμό, δηλ. τις νοικοκυρές, χωρίς να έχουν οι ενδιαφερόμενες (αλίμονο) καταβάλει ποτέ έστω και μία δεκάρα σε κάποιο ταμείο.

Αν δεν κοροϊδεύουν τις νοικοκυρές λαϊκίζοντας ασύστολα, αυτό ακούγεται τουλάχιστον ως απειλή προς τον μέσο φορολογούμενο πολίτη, που δεν συντηρεί... ιδιωτική νοικοκυρά.

Ας διευκρίνιζαν τουλάχιστον ότι οι απαιτούμενες εισφορές θα καταβάλλονταν από τους συζύγους (κάτι σαν υπέρογκος φόρος εγγάμου βίου, ας πούμε...)

Δεν είναι ότι μας εμπαίζουν. Είναι ότι σχεδιάζουν πως θα διαθέσουν χρήματα που δεν τους ανήκουν, κι αυτό τους κάνει να φαντάζουν σαν υποτροπιάζοντες άρπαγες.

Από την άλλη δε λεν κουβέντα οι πολιτευτάκηδες για το 5% στην Παιδεία.

Γιατί να τους ψηφίσουμε; Μήπως για να μας ωθήσουν στην φορολογική απόγνωση;

__________
Δεν μπορεί... Κάποιο κομματόσκυλο θα αναφανή να μιλήση για φρα[π]πέδες και καναπέδες, όπως το συνηθίζει η κομματοσκυλική κενολογία, χωρίς φυσικά να γνωρίζη σε ποιόν απευθύνεται.
Θα τα πούμε όμως από Δευτέρα...

Ανώνυμος είπε... @ 3 Αυγούστου 2009 - 7:35 μ.μ.

美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖

Δημοσίευση σχολίου