Ποιοι είμαστε...
| 2 αφορμές για διάλογο ]


Παναγιώτης Παπαχατζής

News junkie απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και αμετανόητος blogger εδώ και μια τριετία όταν και δημιούργησα το πρόχειρο τετράδιο απο περιέργεια. Αν με ρωτήσετε τώρα θα σας πω οτι έχει μετατραπεί στο διαδικτυακό μου σπίτι.

Σπούδασα δημοσιογραφία και ξεκίνησα να την εξασκώ κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Έπειτα απο μια 5ετία δουλειάς και αρκετή σκέψη αποφάσισα να την κρατήσω μόνο σαν... μικρόβιο και να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική επικοινωνία και τα νέα μέσα δουλεύοντας ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε επιχειρήσεις και πολιτικούς. Απο τον Γενάρη του 2009, εργάζομαι στο Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική η οποία με προσγειώνει στην πραγματικότητα, όταν γίνομαι υπεραισιόδοξος (και συμβαίνει συχνά) αφού είναι η πιο αυστηρή κριτής μου, και με βοηθά να ζήσω τις χαρές του offline κόσμου.

Σπάνια κυκλοφορώ χωρίς το macbook στην τσάντα μου ενώ ακομα και όταν συμβεί αυτό, θα βρείτε στην τσέπη μου ένα blackberry για να ανατρέχω στα ατέλειωτα emails και τα ενδιαφέροντα posts της bloggoσφαιρας.

Άλλα blogs: Papachatzis.gr | Live Blogging | Thoughts...

Social Networks: Facebook | Twitter | Youtube | Delicious | linkedin | Friendfeed

Κική Πετρίτη

Γεννήθηκα πριν από 27 χειμώνες στον Πειραιά. Είμαι δημοσιογράφος τα τελευταία 9 χρόνια. Αγάπες μου μεγάλες, η μαγειρική, η λογοτεχνία, ο Ολυμπιακός και το internet!
Πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο πιο όμορφο, πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο και παλεύω γι'αυτό. Κανόνας της ζωής μου αυτό που έγραψε ο Καζαντζάκης στην Ασκητική του "Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα κύκλο δικό του από πράματα, από δέντρα, ζώα, ανθρώπους, Ιδέες. Και τον κύκλο τούτον έχει χρέος αυτός να τον σώσει. Αυτός, κανένας άλλος. Αν δεν τον σώσει, δεν μπορεί να σωθεί."


Social Networks: Facebook | Twitter | Friendfeed

Κωνσταντίνος Ριγελιανός


Σαραντάρης, Μαρκετίστας, Χρηματοοικονομικός χώρος και όχι μόνο. Ξεκίνησε από Μηχανικός ΕΜΠ και συνέχισε κάνοντας ..."αυτοκρατορικό" ΜΒΑ στο Λονδίνο, ακολουθώντας την προ δεκαετίας μόδα που βλέπει να συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ενδιαφέρεται για τα πάντα, με έμφαση στα πάντα!

Αρκετά κατασταλαγμένες οικονομικές και κοινωνικές απόψεις των γενικών πραγμάτων: Μια κοινωνία και, κατ' επέκταση ένα κράτος για να ευημερεί χρειάζεται, εκτός από την παιδεία και τη στοιχειώδη οργάνωση, οικονομική ανάπτυξη. Βάση και θεμέλιο να υπάρχουν λεφτά, συνολικά και ατομικά, και διάθεση για κατανάλωση. Το χρήμα να γυρίζει, οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, να ανθούν, το ΑΕΠ και οι δείκτες να ανεβαίνουν, οι άνθρωποι να ευημερούν.

Δεν ταυτίζεται ούτε ποτέ ταυτίστηκε πολιτικά με κανένα κόμμα ή πολιτική ιδεολογία. Κρίνει απόψεις και όχι ανθρώπους. Παραμένει αισιόδοξος υπέρμαχος της απεριόριστης ελευθερίας γνώμης, της αυτοδιάθεσης του ανθρώπου και του σύγχρονου "δυτικού" τρόπου ζωής.

Ενίοτε παλεύει με ανεμόμυλους.

Π@νδώρα

Δημοσιογράφος με έφεση στο πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ με ολίγον από παραπολιτική. Παραπάνω στοιχεία της Π@νδώρα παραμένουν μυστικά, για την δική σας ασφάλεια. Η περιέργεια σκότωσε την γάτα...

2 αφορμές για διάλογο

Revekka είπε... @ 20 Οκτωβρίου 2008 - 7:41 μ.μ.

Βλέπω ότι το LSE ανοίγει τους ορίζοντες...

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε... @ 15 Δεκεμβρίου 2009 - 2:50 μ.μ.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΟ
A ΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ Ο.Ε.
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Β.Ε.Κ.Β.Α.
ΔΙΔΟΤΟΥ 34ΑΘΗΝΑ 10680
Τηλ ./fax2103611186 e-mail afoi.panagiotara@gmail.com
ENHΜΕΡΩΣΗ
Αξιότιμοι κύριοι, η εταιρία μας δραστηριοποιείται στoν χώρο της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας απο το 1980, με κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών.
  Προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:
-Βιβλιοδεσία βιβλίων, νομικών, επιστημονικών περιοδικών αρχείων
εφημερίδων κλπ σε οποιαδήποτε μορφή, δερματόδετη πανόδετη
λινόδετη από την πιο απλή, έως την πιο σύνθετη.
-Χρυσοτυπίες θερμοτυπικές και χρυσοτυπία τέχνης.
-Συντήρηση φθαρμένων σπάνιων βιβλίων.
-Παραλαβή και παράδοση.
-Εγγύηση αντοχής και ποιότητας.
-30% χαμηλότερες τιμές από τις τιμές εμπορίου*
  Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103611186 (7.30 – 17.00) 'ή
επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://homepages.pathfinder.gr/vivliodeteio
Με εκτίμηση
Παναγιωταράς Αθανάσιος

Δημοσίευση σχολίου